Αλαφούζος: To ειρωνικό σχόλιο για Βρούτση – «Έχετε ακούσει το ανέκδοτο…»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, έριξε τα «καρφιά» του προς τον υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

InCollage 20240409 182457741

Ο Γιάννης Αλαφούζος με ανάρτησή του στο Twitter πετάει «καρφιά» κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τα μέτρα κατά της βίας στα γήπεδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο «τιτίβισμα»- καρφί κατά του υφυπουργού ανέφερε:

«Εάν στις 7 Μαρτίου δεν λειτουργούν οι κάμερες στα γήπεδα και στις 9 Απριλίου δεν υπάρχει ταυτοπροσωπία, τότε μπορείτε να με κρεμάσετε στα δημοσιογραφικά μανταλάκια.

Δήλωση Βρούτση… Έχετε ακούσει το ανέκδοτο με τον σκύλο που όταν έφτασε το αυτοκίνητο που κυνηγούσε δεν ήξερε τι να το κάνει;».

Το συγκεκριμένα σχόλιο προέκυψε μετά από δήλωση του Γιάννη Βρούτση ο οποίος είχε πει: «Εάν στις 7 Μαρτίου δεν λειτουργούν οι κάμερες στα γήπεδα και στις 9 Απριλίου δεν υπάρχει ταυτοπροσωπία, τότε μπορείτε να με κρεμάσετε στα δημοσιογραφικά μανταλάκια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα τίθεται σε ισχύ η πλατφόρμα της ταυτοπροσωπίας για την είσοδο στα γήπεδα, παρόλα αυτά μέχρι το τέλος της περιόδου το σύστημα θα είναι υβριδικό και όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να μπουν με φυσικά εισιτήρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Ποιος είναι ο γιος της Κατερίνα Παπακώστα που βάζει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ – Το ποίημα για τα Τέμπη

Σάλος με τις δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη (video)

Ηθοποιός πέθανε πάνω στη σκηνή του θεάτρου – Η ανάρτηση Μπιμπίλα