Newsroom

Newsroom

Αλ. Τσίπρας: Έτοιμη να αλλάξει βιβλίο η Ελλάδα

Βέβαιος για τη νίκη του κόμματος του στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια ομιλίας…

tsipras 38

Βέβαιος για τη νίκη του κόμματος του στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση της ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα είναι σήμερα έτοιμη, όχι απλώς να γυρίσει σελίδα. Είναι έτοιμη ν’ αλλάξει βιβλίο».

Ο κ. Τσίπρας υποδέχθηκε τους παρευρισκόμενους στην προεκλογική, όπως είπε, Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι «η απερχόμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δίνει τις τελευταίες, απελπισμένες μάχες οπισθοφυλακής για να κρατηθεί στην εξουσία».

Υποστήριξε ακόμη ότι «η κυβέρνηση δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση για να δεσμεύσει τη χώρα με ένα νέο μνημόνιο» κάτι για το οποίο, όπως ανέφερε, «πρέπει να αποφασίσει ο λαός».

Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι τα μνημόνια απέτυχαν παταγωδώς  σε όλους τους δείκτες, διέλυσαν την παραγωγική βάση της χώρας, εκτόξευσαν την ανεργία σε πρωτοφανή μεγέθη και δημιούργησαν συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα που αργοπεθαίνει γιατί η ηγεσία της Ευρώπης την επέλεξε για πειραματόζωο της κρίσης, είπε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας την ανάγκη ανατροπής αυτής της κατάστασης και στην Ελλάδα και στην Ε.Ε., γενικότερα.

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων