Newsroom

Newsroom

Ακύρωσε τις συναυλίες της η Αντελ

Οι δύο τελευταίες της εμφανίσεις στο Λονδίνο αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θα πραγματοποιηθούν εξαιτίας προβλήματος στις φωνητικές της χορδές

5957668a1dc524a66e8b4598

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια της ποπ Adele ακύρωσε τις δύο τελευταίες της συναυλίες, οι οποίες θα έκλειναν την παγκόσμια περιοδεία της και θα πραγματοποιούνταν σήμερα και αύριο στο γήπεδο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές.

Έπειτα από δύο συναυλίες την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Γουέμπλεϊ ενώπιον περίπου 100.000 θεατών, η 29χρονη σταρ θα ολοκλήρωνε αυτό το Σαββατοκύριακο την παγκόσμια περιοδεία της, στη διάρκεια της οποίας έδωσε 121 συναυλίες.

«Δεν ξέρω από πού να αρχίσω», έγραψε σε ένα μεγάλο μήνυμά της που ανάρτησε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης χθες το βράδυ.

«Οι δύο τελευταίες βραδιές στο Γουέμπλεϊ ήταν οι μεγαλύτερες και οι καλύτερες συναυλίες της ζωής μου», όμως πρόσθεσε ότι πιέστηκε πολύ φωνητικά και αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση για την ακύρωση των δύο τελευταίων εμφανίσεών της έπειτα από ιατρική συμβουλή.

«Το να πω ότι μου έχει ραγίσει η καρδιά θα ήταν λίγο», τόνισε η Adele.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία έχει κερδίσει συνολικά 15 Grammy, είχε αναγκαστεί να ακυρώσει μια περιοδεία της το 2011 εξαιτίας αιμορραγίας στις φωνητικές της χορδές.

Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της, η Αντελ διευκρίνισε ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματα για τα εισιτήριά τους, αν δεν προγραμματιστούν νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες.

Την Πέμπτη το βράδυ από το Γουέμπλεϊ η Adele άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις μετά το τέλος αυτής της περιοδείας.

«Ήθελα οι τελευταίες μου συναυλίες να είναι στο Λονδίνο, διότι δεν ξέρω αν θα κάνω ξανά περιοδεία», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ένα μήνυμά της στο πρόγραμμα των εμφανίσεών της στο Γουέμπλεϊ.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…