Ακύρωσαν το πρόστιμο-ντροπή στην 80χρονη μετά τις αντιδράσεις

Την ακύρωση του προστίμου των 300 ευρώ που επιβλήθηκε σε 80χρονη στη Λαμία για άσκοπη μετακίνηση, έκανε γνωστή απόψε το γραφείο Τύπου της Ν.Δ., μετά την κατακραυγή και κυρίως μετά το αιχμηρό σχόλιο που έκανε για το θέμα ο Αλέξης Τσίπρας.

5188234 1

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα Lamiareport, που συνομίλησε κιόλας με την ηλικιωμένη, η γυναίκα «έφαγε» το πρόστιμο σήμερα το πρωί στην πλατεία Πάρκου, όπου εδώ και χρόνια περνάει κάποιες ώρες της ημέρας πουλώντας λαχανικά από τον κήπο της. «Δεν το κάνω για τα χρήματα. δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. Να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…» λέει η γυναίκα καθώς δεν διαθέτει άδεια πλανόδιου πωλητή.

 «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή μου χωρίς το εγγόνι μου… τι να την κάνω τη ζωή μου…», λέει με δάκρυα στα μάτια καθώς εξηγεί στον δημοσιογράφο πως έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της.

 

Αιχμηρό σχόλιο από Τσίπρα

Η είδηση όπως ήταν φυσικό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις στα social media , ενώ αιχμηρό ήταν και το σχόλιο του προέδρου του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία, που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά, που στερεί στοιχειώδεις ελευθερίες του για να τα τηρήσει», σχολίασε οΑλέξης Τσίπρας στα κοινωνικά δίκτυα.
 

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…