Newsroom

Newsroom

«Άκυρο» έριξαν οι βουλευτές της ΝΔ στην πρόσκληση του ΠΑΟΚ

Για το πρωί του Σαββάτου (1/2) στις 11.00 ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει τους βουλευτές Α’ και Β' Θεσσαλονίκης στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου. Αφορμή για το κάλεσμα των «ασπρόμαυρων» αποτελούν οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και όλα όσα συμβαίνουν εναντίον του ΠΑΟΚ. 

paok 1

Όμως όπως αρνητική ήταν τελικά η απάντηση των βουλευτών Θεσσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από την ΚΟ της ΝΔ, οι βουλευτές της ΝΔ της Α και Β Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος να παραστούν στην αυριανή συγκέντρωση. Την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος γνωστοποίησε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος.

«Επειδή το κλίμα είναι τεταμένο, κρίναμε ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν πρέπει να πάμε στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο στο PAOK Sports Arena. Αυτό είναι μια συνολική απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Είμαστε ανοιχτοί να γίνει η σύσκεψη με τον ΑΣ ΠΑΟΚ σε οποιονδήποτε άλλο χώρο», δήλωσε ο κ. Σιμόπουλος, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στις πρόσφατες «επισκέψεις» οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία συναδέλφων του στη Θεσσαλονίκη (έδω), ανάμεσά  τους και αυτό του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Καλαφάτη.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…