"Υπάρχει κέντρο λήψης αποφάσεων για τους τραμπουκισμούς";

Στον ακροδεξιό χώρο φέρεται πως ανήκει ο 46χρονος ο οποίος προκάλεσε φθορές σε προεκλογικό περίπτερο της υποψήφιας περιφερειάρχη Ρένας Δούρου…

dourou 17

Στον ακροδεξιό χώρο φέρεται πως ανήκει ο 46χρονος ο οποίος προκάλεσε φθορές σε προεκλογικό περίπτερο της υποψήφιας περιφερειάρχη Ρένας Δούρου στο Μαραθώνα κι ο οποίος συνελήφθη, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα που θεωρούνται συνεργοί του.

Ο δράστης κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, βία κατά πολιτικού κόμματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών. Τα τρία άτομα μετέβησαν το πρωί της Πρωτομαγιάς στον Μαραθώνα και προξένησαν φθορές σε προεκλογικό περίπτερο της υποψήφιας περιφερειάρχη με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ανάμεσα σε άλλα, επαναληπτική καραμπίνα με δύο φυσίγγια, κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, δύο μεταλλικές σιδερογροθιές, ένα τσεκούρι και δύο μεταλλικά πτυσσόμενα κλομπ, ένας σουγιάς, ένα δρεπάνι, καθώς και μία κροτίδα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η κα Δούρου αναρωτιέται αν υπάρχει κάποιο κέντρο λήψης αποφάσεων για τους τραμπουκισμούς. Διαβάστε τί δήλωσε:

Το γεγονός ότι καταγράφεται, αλυσίδα πλέον, βίαιων επιθέσεων εναντίον υποψηφίων, γραφείων και εκλογικών περιπτέρων και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γενικότερα της Αριστεράς στην Αττική και όχι μόνο, προκαλεί σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα:

  1. Πού ακριβώς οφείλεται η έκταση, ένταση και μεθοδολογία των “περιστατικών” αυτών, που δεκαετίες ολόκληρες είχαν να σημειωθούν κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου στη χώρα μας;
  2. Ποιός ωφελείται από την άσκηση της συγκεκριμένης βίας;
  3. Υπάρχει άραγε “κέντρο λήψης αποφάσεων” για τους συγκεκριμένους τραμπουκισμούς;

Πάντως τέτοιες πράξεις δεν τρομάζουν την Αριστερά. Οι πολίτες θα δώσουν στις κάλπες τη δέουσα απάντηση, στέλνοντας μήνυμα ανατροπής κι ελπίδας“!

Στο μεταξύ, η κα Δούρου είχε σήμερα Σάββατο συνάντηση με τους αθλητικούς φορείς Πεύκης, Λυκόβρυσης, Αμαρουσίου και Κηφισιάς. «Ο χώρος του αθλητισμού και του πολιτισμού κρύβει πολύ μεγάλο πλιάτσικο. Εμείς θα φτιάξουμε γήπεδα για τις ομάδες και τους φιλάθλους και όχι για τους εργολάβους», ανάφερε η ίδια, αφήνοντας υπαινιγμούς για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι»

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε κλάματα στη δίκη και έπεσε στην αγκαλιά της κατηγορούμενης αδερφής…

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

InCollage 20240419 160043944

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

«Mε την όψιμη μεταγραφή με τις άλλοτε βαρύνουσες πολιτικές δηλώσεις για το πώς τρώει φαλλούς…