Newsroom

Newsroom

Ακροδεξιός ο «αγανακτισμένος» κάτοικος στα Βίλια που ψευδώς κατήγγειλε αλλοδαπό ως εμπρηστή

Δεν πρόκειται για έναν τυχαίο πολίτη των Βιλίων, αλλά για τον Πιπίκιο που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Επιτροπή των Κατοίκων» του Αγίου Παντελεήμονα.

Καταγραφή 13

Ο Δημήτρης Πιπίκιος πρόεδρος του συνδέσμου Ελλήνων εφέδρων στρατιωτικών υποστήριξε μιλώντας στο OPEN ότι η αναζωπύρωση στη φωτιά στα Βίλια είναι εμπρησμός,πως βρέθηκαν γκαζάκια και ότι συνελήφθη μια γυναίκα. «Το πράγμα δεν ξέφυγε, είναι καθαρά εμπρησμός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι πόλεμος, σας το λέω ανοιχτά», σημείωσε στην συνέχεια ο κ. Πιπίκιος δίνοντας τον τόνο για τα όσα θα δήλωνε στη συνέχεια. Έπειτα ο ίδιος κατήγγειλε on-air πως τις εμπρηστικές προσπάθειες τις έκαναν μια γυναίκα και ένας Πακιστανός.

«Η γυναίκα είχε μηχανήματα στο χέρι και πήγαινε μάλλον για τοποθέτηση και ένας Βιλιώτης με έναν Πακιστανό».

Ωστόσο, καμία από τις καταγγελίες που κατέθεσε ο αγανακτισμένος πολίτης των Βιλίων δεν ευσταθούσαν και για αυτό, λίγο αργότερα, η Ευλαμπία Ρέβη από τον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN, ενημέρωσε πως τα όσα υποστήριξε ο ανωτέρω κύριος διαψεύδονται κατηγορηματικά και από την Αστυνομία και από την Πυροσβεστική και ότι οι αρχές αναφέρουν ότι δεν έχουν βρεθεί γκαζάκια αλλά και δεν έχει υπάρξει καμία σύλληψη.  

Δείτε τις ψευδείς καταγγελίες εδώ:

Γνωστός για την ακροδεξιά αγανάκτησή του ο κ. Πιπίκιος. Πρωταγωνιστής στην «Επιτροπή των Κατοίκων» του Αγίου Παντελεήμονα

Ο αγανακτισμένος πολίτης των Βιλίων, είναι ο ίδιος άνθρωπος που πρωταγωνιστούσε στην «Επιτροπή Κατοίκων» στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ήταν εκείνη η χρονική περίοδος όπου οργανωμένοι θύλακες της Χρυσής Αυγής διείσδυαν στις τοπικές γειτονιές υπό το μανδύα των αγανακτισμένων πολιτικών και στοχοποιούσαν τους μετανάστες ως υπαίτιους για όλα τα δεινά. Παρότι η «μεθοδολογία δουλειάς» της ακροδεξιάς προβοκάτσιας έχει ξεσκεπαστεί, τώρα, ο συγκεκριμένος «αγανακτισμένος κάτοικος» επέλεξε να δει ως ευκαιρία το χάος της πύρινης λαίλαπας και να καταγγείλει ψευδώς έναν μετανάστη και μια γυναίκα ως εμπρηστές.

Στόχος, η δημιουργία κλίματος τρόμου στη χώρα μέσα από παντελώς ανυπόστατες κατηγορίες και με το δάχτυλο διαρκώς στραμμένο στους μετανάστες. Μάλιστα υπάρχει και ένα απόσπασμα από βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, που επιβεβαιώνει τις ακροδεξιές προβοκάτσιες του κ. Πιπίκιου

 

Μάλιστα, ο πρόεδρος του συνδέσμου Ελλήνων εφέδρων στρατιωτικών,ο πάλαι ποτέ αγανακτισμένος κάτοικος της επιτροπής κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, έχει συνυπάρξει, μεταξύ άλλων, και με την κ. Σκορδέλη, μια άλλη δήθεν «αγανακτισμένη κάτοικο» του Αγίου Παντελεήμονα, στην οποία είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, για την επίθεση, μαζί με άλλους χρυσαυγίτες, σε βάρος Αφγανού υπηκόου τον Σεπτέμβριο του 2011 στον ‘Αγιο Παντελεήμονα.

Όπως καταγγέλλει μεταξύ πολλών άλλων ο δικηγόρος και εκπρόσωπος των Αιγύπτιων αλιεργατών στην δίκη της Χρυσής Αυγής, «ο συγκεκριμένος τύπος, που μιλά για «Πακιστανούς εμπρηστές» στα Βίλια, κλπ, είναι ο γνωστός φασίστας Πιπίκιος, που είχε «μεγαλουργήσει» την εποχή της «Επιτροπής Κατοίκων» του Αγίου Παντελεήμονα με τους λοιπούς χρυσαυγίτες, Σκορδέλη κλπ»

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

InCollage 20240419 145031854

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης…

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Σούζη

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για…