Ακροδεξιός επιτέθηκε με κλωτσιές σε νεαρή γυναίκα στη Μυτιλήνη

Άγριος ξυλοδαρμός, νεαρής γυναίκας  στη Μυτιλήνη. Δράστης, γνωστός  καταστηματάρχης της περιοχής και κατ’ εξακολούθηση ακροδεξιός νταής εκλεγμένος στο Συμβούλιο της Κοινότητας Μυτιλήνης 

121726957 679649162954715 5785015864124053073 n

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης έστειλε μια νεαρή γυναίκα γνωστός ακροδεξιός καταστηματάρχης της περιοχής. Όπως αναφέρει το stonisi.gr, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο  δράστης έφυγε από το μαγαζί του και κατευθύνθηκε στην είσοδο της αγοράς. Εκεί, στα μεταλλικά πάνελ που καλύπτουν εργοτάξιο ζωγράφισε με σπρέι σταυρούς πάνω στο σύνθημα “ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ”.

Μια περαστική γυναίκα κατέγραψε με το κινητό της το γεγονός, πράγμα που έγινε αντιληπτό από τον ακροδεξιό που άρχισε να τη βρίζει ενώ της επιτέθηκε και, όπως η ίδια υποστηρίζει και καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες, την τραβούσε από τα μαλλιά, τη χτύπησε ενώ την πέταξε κάτω και άρχισε να την κλωτσάει. Το περιστατικό έληξε με παρέμβαση περαστικών ενώ Αστυνομικοί που έσπευσαν επιτόπου τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στην Αστυνομία. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου εξετάστηκε ιατροδικαστικά ενώ μέχρι τις 3 μετά τα μεσάνυχτα νοσηλεύτηκε σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας. Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης ο δράστης ο οποίος και μεταφέρθηκε και αυτός για λίγο στο Νοσοκομείο λόγω κρίσης αρρύθμιστου διαβήτη, αφέθηκε ελεύθερος.

Να τονιστεί ότι  κατηγορούμενος έχει παραπεμφθεί  σε βαθμό κακουργήματος για τη συμμετοχή του στο πογκρόμ της πλατείας Σαπφούς κατά αιτούντων άσυλο τον Απρίλιο του 2018, ενώ πριν από λίγες μέρες επιτέθηκε μέσα στην αγορά και κατά περαστικών που αντέδρασαν στις ύβρεις του κατά μεταναστών, μπροστά σε ΑΤΜ Τράπεζας.

(Φωτο: lesvosnews)

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…