Ακροδεξιό παραλήρημα από βουλευτή της ΝΔ: «Παιδεραστής και κίναιδος ο Άρης Βελουχιώτης»

Μία ανάρτηση – μνημείο χρυσαυγιτισμού που  δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, προσπάθησε  να απαντήσει σε πολιτική κριτική του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα για τον διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη από την Λίνα Μενδώνη στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.

NewsRoom 21/02/2021 | 16:23

Με ένα απίστευτης χυδαιότητα  παραλήρημα προχώρησε ο Μακάριος Λαζαρίδης, βουλευτής της ΝΔ, που μέχρι τις εκλογές του 2019 ήταν δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού για σχεδόν τέσσερα χρόνια θήτευσε ως διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ και «Σύμβουλος Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας».

Με φρασεολογία που θα ζήλευαν πολλοί φυλακισμένοι και μη χρυσαυγίτες απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του ίδιου του πρωθυπουργού, σε μία ανάρτηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννη Μπαλάφα, για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την επιλογή του προσώπου του από την κυβέρνηση για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, χαρακτήρισε τον Άρη Βελουχιώτη, τον άνθρωπο που ηγήθηκε την Αντίστασης ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες του, «κίναιδο και παιδεραστή»

 

Στην ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραφε «Ο “επικίνδυνος” κ. Λιγνάδης φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον κ. Μητσοτάκη. Σε στιγμές ανεμελιάς χαριεντίζονταν έξω από το Εθνικό Θέατρο μαζί με την χαμογελαστή κ. Μενδώνη. Πρώτα τον διόρισαν και τώρα “ποιούν την νήσσαν”!». Στην ανάρτηση, που δεν αναφερόταν στο πρόσωπό του, έσπευσε να απαντήσει αρχικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, απαντώντας πως «Αυτό λέγεται πολιτική αλητεία!». Στη συνέχεια, άλλος χρήστης του twitter του απάντησε πως «Πραγματικότητα λέγεται, αγαπητέ», με τον βουλευτή να σπεύδει να δώσει συνέχεια.

 

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: