Με απειλές και ακροδεξιές υστερίες ξεκίνησε τη μέρα του σήμερα ο Άδωνης (video)

Το γνώριμο πλατό του ΣΚΑΙ διάλεξε για ακόμα μια φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης για να απειλήσει, να τρομοκρατήσει και να «εκσφενδονίσει» το γνωστό ακροδεξιό οχετό των τελευταίων ημερών

Είναι πλέον πασιφανές ότι το τελευταίο διάστημα και με αφορμή την τραγωδία στη Μόρια, η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί ένα ολιστικό ιδεολογικοπολιτικό come back. Η προεκλογική εντολή στους Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη να μην προκαλούν είναι ξεκάθαρο ότι έχει ανασταλεί, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν απασφαλίσει και να τελούν υπό μόνιμο ακροδεξιό παραλήρημα.

Στην σημερινή πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «ΣΗΜΕΡΑ», ο Άδωνης ξεπέρασε κάθε όριο. Αφού πρώτα δήλωσε φανερά ευτυχισμένος γιατί ο ίδιος προσωπικά δεν σταμάτησε ποτέ να κάνει λόγο για λαθρομετανάστες και λαθρομεταναστευτικό, μας αποκάλυψε στη συνέχεια ότι η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς μας έπεισε ότι ο όρος λαθρομετανάστης είναι ρατσιστικός.  

Η κατρακύλα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια προχώρησε σε ευθείες απειλές κατά της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξ.Δημητρίου η οποία, κατά τον Άδωνη, τολμά να κάνει συστάσεις ώστε να μην χρησιμοποιείτε ο όρος «λαθρομετανάστες» ως ρατσιστικός αντί να ασχολείται με τις καταγγελίες Αγγελή. 

«Είχε βγει και μία παραγγελία της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, αντί να ασχολείται η κ. Δημητρίου με τις καταγγελίες Αγγελή και να δει τι γίνονταν με τα παραδικαστικά, ασχολούνταν με τους λαθρομετανάστες η κ. Δημητρίου αλλά θα έρθει η ώρα που θα το ψάξουμε και αυτό…», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός με ύφος αδίστακτου ματσό, τιμωρού προχωρώντας σε μια αδιανόητη παρέμβαση στο θεσμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ο στόχος διττός, όχι μόνο να καθιερωθεί με τον πιο αδίστακτο τρόπο η χρυσαυγίτικη ατζέντα και ρητορική για το μεταναστευτικό ζήτημα αλλά και να τρομοκρατηθούν οι δημόσιοι λειτουργοί που διερευνούν το σκάνδαλο Nοvartis. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Άδωνης Γεωργιάδης επιχειρεί κάτι τέτοιο

Παρακολουθείστε το επίμαχο απόσπασμα στο 09:00” στο παρακάτω video

Ο Θεοδωράκης απαντά (;) στην κριτική που δέχτηκε: Ρώτησα ό,τι όφειλα – Θα πάρω συνέντευξη και από Τσίπρα

Ο Θεοδωράκης απαντά (;) στην κριτική που δέχτηκε: Ρώτησα ό,τι όφειλα – Θα πάρω συνέντευξη και από Τσίπρα

Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης μήπως και αμβλύνει τη σφοδρή κριτική που…