To ακροδεξιό δόγμα της ΝΔ για το προσφυγικό ανθίζει στο διαδίκτυο

Οι εθνικόφρονες, που περιμένουν πως και πως ένα post από τα στελέχη της ΝΔ που που διοχετεύουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Twitter  το αντιμεταναστευτικό τους μένος, δείχνει να έχει απήχηση στους εν λόγω χρήστες που ακολουθούν πιστά το ακροδεξιό δόγμα. 

prosfyges

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Dimitris Soultas στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook :”Οι διάφοροι “πατριώτες”, που κατοικούν στη χώρα εδώ και 13 εκ. χρόνια (που διδάσκουν και στη σχολή του Αδώνιδος), ζητούν ξαναμμένοι οπλοκατοχή όπως στο Αμέρικα, για να αντιμετωπίσουν τους “λαθραίους”. Αν ποτέ συνέβαινε αυτό, όταν θα έστελναν το παιδί στο σχολείο και θα επέστρεφε σε φέρετρο ή όταν θα πήγαιναν να αγοράσουν φυστικοβούτυρο και θα επέστρεφαν- αν επέστρεφαν- σπίτι με περισσότερες τρύπες, απ’ όσες έχει ο εγκέφαλός τους, τότε ίσως να συνειδητοποιούσαν ότι το καλύτερο σημείο όπου μπορούν να βάλουν τα όπλα, για την ασφάλεια όλων μας, είναι ο κ@λος τους.”

Τελικά, όλο αυτό το αντιμεταναστευτικό μένος που ανθίζει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδα, έχει υποκινητές και δεν γίνεται τυχαία. Ας ελπίζουμε ότι όλοι αυτοί οι Εθνικιστές Διαφωνούντες και Ανήσυχοι Διαφωνούντες να απομονωθούν από τους  πιο Πολυπολιτισμικούς χρήστες, πριν φτάσουμε στο σημείο να γίνουμε Texas δια ασήμαντον αφορμή. Άλλωστε η βλακεία είναι πιο επικίνδυνη από ένα όπλο!

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό