Ακροδεξιά επίθεση στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου για το «αντίο» Περικλή Κοροβέση

Παρά το γεγονός, πως ο πολιτικός αποχαιρέτησε τον Περικλή Κοροβέση, εντούτοις ε η η ανάρτηση  της Προέδρου για τον θάνατο του αγωνιστή κατά της Χούντας και διανοούμενου της Αριστεράς παρατηρήθηκε το φαινόμενο της χυδαίας επίθεσης στο πρόσωπο της από την  ακροδεξιά πτέρυγα του σκοτεινού διαδικτύου.  

5005934

Λογαριασμοί στο twitter με fake και μη ψευδώνυμα εκτόξευσαν οχετό ύβρεων κατά της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, αποκαλώντας τον θανόντα “σταλινικό”, “άπατρι”, “προδότη”, “κομμουνιστή” και πολλά άλλα, κατηγορώντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί τον τιμά.

Ανάλογο φαινόμενο αλλά σε μικρότερη έκταση είχε παρατηρηθεί με τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου, όταν και πάλι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και ο πρωθυπουργός και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, αποχαιρέτησαν τον Ήρωα της Εθνικής μας Αντίστασης.

Στην περίπτωση, όμως, του θανάτου του Περικλή Κοροβέση, η επίθεση του διαδικτυακού υπονόμου στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνιστά ένα φαινόμενο που δεν πρέπει να υποτιμηθεί (όπως αναφέρει και ο ιστότοπος libre.gr), καθώς δεν προέρχονται μόνο από την  “Χρυσή Αυγή”, που δρούσε στα socila μέχρι πρότινος, αλλά πρόκειται για λογαριασμούς που, δυστυχώς, “αγιογραφούν” συγκεκριμένα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης,  λογαριασμοί που δηλώνουν πως εκπροσωπούν το “ακραίο κέντρο” και τον “φιλελευθερισμό”.

 

 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…