Ακρίτα: «Σειρά της Μενδώνη τώρα»

Η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα μετά την παραίτηση Λιγνάδη και η δριμεία κριτική στην Λίνα Μενδώνη

mendoni7 1

Δικαιωμένη νιώθει η Έλενα Ακρίτα μετά την εξέλιξη με την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Oι φήμες πως ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να βρεθεί εκτός Εθνικού, άρχισαν το μεσημέρι της Τρίτης ύστερα από μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, στην οποία έγραψε πως η Λίνα Μενδώνη φέρεται ότι ζήτησε την παραίτηση του ηθοποιού από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, χωρίς ν’ αναφέρει τον λόγο, είχαν προκαλέσει σάλο, και  προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου, το οποίο διέψευσε τις πληροφορίες της κ. Ακρίτα. Μετά όμως και την παραίτηση του στις 6 Φεβρουαρίου, την οποία έκανε αποδεκτή η Λίνα Μενδώνη, η Έλενα Ακρίτα αισθάνθηκε δικαίωση και αντέδρασε

Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έσπευσε να επιτεθεί και στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, λέγοντας ότι είναι «σειρά της να παραιτηθεί τώρα».

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης μόλις παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο. Όταν έγραψα την είδηση (2/2/21) η Μενδώνη μού επιτέθηκε με τη γνωστή της αλαζονεία κι άφησε υπονοούμενα ‘περί σκοπιμοτήτων’. Και δεν ντράπηκε. Σειρά δική της να παραιτηθεί τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…