Ακρίτα σε Άδωνη: «Το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραήλ για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες, βιβλίο Πλεύρη κλπ»

Με ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα καυτηριάζει την άμεση αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη υπέρ του Ισραήλ.

georgiadis akrita

Με καυστικό τρόπο. σχολιάζει η Έλενα Ακρίτα την τοποθέτηση του υπουργού Υγείας με αφορμή την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τάσσεται με ανάρτησή του στο X υπέρ του εβραϊκού κράτους, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφία-σύνθεση της ελληνικής σημαίας με την ισραηλινή, προκαλώντας την αντίδραση της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κάνει λόγο για «παραποίηση» του εθνικού μας συμβόλου.

Στην ανάρτηση της η κ. Ακρίτα το βράδυ της Κυριακής, ανέφερε: «Ωστε το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραήλ με το οποίο έσπευσε να συνταχθεί ο κ. Γεωργιάδης, για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες, βιβλίο Πλεύρη κλπ. Η κυβερνηση ναι μεν καταδικάζει την επίθεση του Ιράν, ωστόσο κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα δυο κράτη. Απόδειξη η αποψινή ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ): “Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση”. Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι».

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…