Ακρίτα σε Άδωνη: «Το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραήλ για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες, βιβλίο Πλεύρη κλπ»

Με ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα καυτηριάζει την άμεση αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη υπέρ του Ισραήλ.

georgiadis akrita

Με καυστικό τρόπο. σχολιάζει η Έλενα Ακρίτα την τοποθέτηση του υπουργού Υγείας με αφορμή την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τάσσεται με ανάρτησή του στο X υπέρ του εβραϊκού κράτους, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφία-σύνθεση της ελληνικής σημαίας με την ισραηλινή, προκαλώντας την αντίδραση της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κάνει λόγο για «παραποίηση» του εθνικού μας συμβόλου.

Στην ανάρτηση της η κ. Ακρίτα το βράδυ της Κυριακής, ανέφερε: «Ωστε το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραήλ με το οποίο έσπευσε να συνταχθεί ο κ. Γεωργιάδης, για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες, βιβλίο Πλεύρη κλπ. Η κυβερνηση ναι μεν καταδικάζει την επίθεση του Ιράν, ωστόσο κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα δυο κράτη. Απόδειξη η αποψινή ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ): “Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση”. Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι».

 

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..