Δεν αφήνει σε ησυχία τον Πέτσα η Ακρίτα για τα 32 εκατομμύρια στα ΜΜΕ

Τη συνεχιζόμενη σιωπή του Στέλιου Πέτσα για τα ποσά που έλαβαν τα sites για την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό σχολιάζει με νέα ανάρτησή της στο facebook η Έλενα Ακρίτα

Αλλεπάλληλα είναι τα επικριτικά σχόλια της Έλενας Ακρίτα για την προκλητική στάση σιωπής του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος συνεχίζει να μη δίνει την παραμικρή απάντηση στις επίμονες ερωτήσεις για το ποιά ήταν τα ποσά με τα οποία χρηματοδοτήθηκαν τα σάιτ από το κρατικό κονδύλι των 32.000.000 και με ποιά κριτήρια, ακολουθώντας μέχρι σήμερα την πλέον αδιαφανή διαδικασία. 

Με τις μέρες να περνούν και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μη «σπάει» τη σιωπή του, η Έλενα Ακρίτα εκτιμά πως η κατάσταση έχει ως εξής, γράφοντας στο facebook:

«“Θα ρωτήσουν, θα ξαναρωτησουν, θα βαρεθούν, θα το ξεχασουν”. Αυτό λέει ο Πέτσας και ο κάθε Πέτσας όταν ρωτάμε επίμονα με τι πόσον χρηματοδοτήθηκαν τα σάιτ από το κονδύλι των 32.000.000. Και το χειρότερο; Έχει δίκιο.»

Από την πρώτη στιγμή όπου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις του Documento σχετικά με τα sites τα οποία έλαβαν χρηματοδότηση για την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό η γνωστή δημοσιογράφος πήρε θέση ασκώντας κριτική στις κυβερνητικής πρακτικές. 

Αφορμή υπήρξε φυσικά η αποκάλυψη για τη χρηματοδότηση του ανύπαρκτου ουσιαστικά, protieidisinews του Μένιου Φουρθιώτη για το οποίο επισήμανε ότι: «Αν είχε γίνει σε άλλη χώρα το σκάνδαλο Πέτσα με την χρηματοδότηση ιστοσελίδων από τον πλανήτη Κρύπτον, τώρα θα ήταν πρώτη είδηση στα κανάλια και θα έπεφταν παραιτήσεις, κυβερνήσεις και κεφάλια. Εδώ κάνουμε πλάκα με τον Φουρθιώτη

Φυσικά η Έλενα Ακρίτα δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την επιλογή του κυβερνητικού Στέλιου Πέτσα σχετικά με τα συγκεκριμένα ποσά που δόθηκαν, αναφέροντας σε ανάρτησή της ότι «Με τον Φουρθιωτη βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Η κυβερνηση τρίβει τα χέρια της όταν η κοινή γνώμη ασχολείται με τον Μένιο αντί να ζητά επίμονα απαντήσεις για τον χαρακτήρα του κάθε σάιτ. Και κυρίως για ποιο λόγο ο Πέτσας αποκρύπτει τα πόσα χρηματοδότησης για το καθένα απ’ αυτά. Επειδή εμείς τα πληρώσαμε δηλαδή.»

 

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

«Είμαστε επιφυλακτικοί καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ρήγματος», ανέφερε ο σεισμολόγος Ευθύμιος…