Ακρίτα: Να συγχαρούμε την κυβέρνηση της ΝΔ για τις άοκνες προσπάθειες για να κάνει τη ζωή μας λίγο χειρότερη

Την απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών να καταργήσει τη  δωρεάν μεταφορά ανηλίκων έως και 6 ετών με τα ΚΤΕΛ, σχολιάζει σκωπτικά σε ανάρτηση της η Έλενα Ακρίτα 

elena akrita kouti

Τέλος στην δωρεάν μετακίνηση με τα ΚΤΕΛ ανήλικων έως και 6 ετών, έβαλε η νέα απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Να τονίσουμε ότι σε όλες τις συγκοινωνίες τα παιδιά αυτής της ηλικίας μετακινούνται δωρεάν, ενώ στο τρένο δεν πληρώνουν εισιτήριο μέχρι τα 4 και ως τα 12 έχουν έκπτωση 50%. 

Η απάντηση από το Υπουργείο Μεταφορών, ότι η απόφαση ελήφθη με σκοπό να μεταφέρονται με ασφάλεια τα παιδιά  ήταν που προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα που σχολίασε σε ανάρτηση της:

«Σε εποχές ανέχειας τί κάνει μια κυβερνηση με κοινωνικά αντανακλαστικά υπό το μηδέν; Καταργεί την δωρεάν μεταφορά των παιδιών έως 6 χρονών στα ΚΤΕΛ. Πλέον όλα τα παιδιά πληρώνουν εισιτήριο, ασχέτως ηλικίας.
Αυτή είναι η νέα υπουργική απόφαση (Αριθμ. Α-87003/4007/19 – ΦΕΚ Τεύχος B’ 3668/02.09.2020) με την οποία καταργείται η παρ. 8 του άρθρου 6 του κεφαλαίου Γ’ (χωρίς εισιτήριο μεταφορά παιδιών ηλικίας μέχρι έξι (6) ετών).
Σπουδαια πρωτοβουλία εν καιρώ ενδειας, ευγε! Να συγχαρούμε την κυβερνηση της ΝΔ και ιδιαιτέρως τον Υπουργό Μεταφορών Kostas Karamanlis για τις άοκνες προσπάθειες του να κάνει τη ζωη μας λίγο χειρότερη.»

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε τον γιο του με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Πάτρα

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε τον γιο του με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως για όλα ευθύνεται η νύφη του που διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει…