Με τα αστέρια της σημαίας των ΗΠΑ απαντά η Ακρίτα στον Μπογδάνο για τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ – 17Ν

Η Έλενα Ακρίτα ειρωνεύεται τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την κίνησή του να παρομοιάσει το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ με αυτό της 17Ν, επειδή και τα δύο έχουν αστέρι - «Έχει και καμία πενηνταριά υποκαταστήματα στην Αμερική»

4821010

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα προκάλεσε το άλμα λογικής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να παρομοιάσει το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ με αυτό της 17 Νοέμβρη και τη σημαία του Βιετνάμ, μόνο και μόνο επειδή έχουν όλα τους αστέρι.

Μετά από την επίμαχη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο twitter, τα social media πήραν φωτιά, με τους χρήστες να ρωτούν ειρωνικά τον βουλευτή της ΝΔ, για διάφορα άλλα αστέρια και τη σχέση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα αυτό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Στο ίδιο πνεύμα ακολούθησε και η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα. Σε ανάρτησή της στο facebook, η γνωστή δημοσιογράφος παρέθεσε την αμερικάνικη σημαία, πλάι στο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, ειρωνευόμενη πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει και καμία πενηνταριά υποκαταστήματα στην Αμερική».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

«Το αστέρι στο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στην 17 Νοέμβρη. Που όπως βλέπουμε εδώ έχει και καμία πενηνταριά υποκαταστήματα στην Αμερική.»

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή του ανάρτησή στο twitter, ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε να σχολιάσει το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ακολουθώντας την παρακάτω «προωθημένη σκέψη»:

Η σημαία του Βιετνάμ έχει αστέρι, το σήμα της 17 Νοέμβρη έχει αστέρι, το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ (όπως και το παλιό) έχει αστέρι, άρα ο ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι σε δολοφόνους» κι έγραψε:

«Άν στον  @syriza_gr θέλουν για νέο σήμα τη σημαία του Βιετνάμ, δικαίωμά τους.

Το ότι το νέο σήμα τους, όμως, είναι ίδιο και με εκείνο της 17 Νοέμβρη, κλείνοντας το μάτι σε δολοφόνους, δεν είναι ούτε αστείο, ούτε επιτρεπτό. 

Δηλαδή, τόσοι σύντροφοι, σε κανέναν δεν θύμισε τίποτα;;»

 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…