Ακρίτα: Μού την έπεσαν τα συνήθη πρωτόζωα επειδή έγραψα ότι η γυναίκα του πρωθυπουργού καπηλεύεται το φεμινιστικό κίνημα

Νεο χτύπημα από την Έλενα Ακρίτα μετά την απάντηση που έδωσε στην Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη σχολιάζοντας σε ανάρτησή της στα social media ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού  εργαλειοποιεί το φεμινιστικό κίνημα για να κρύψει τις οικονομικές της ατασθαλίες.

NewsRoom 17/07/2021 | 10:55

Η Δημοσιογράφος καταγγέλλει με νέα της ανάρτηση τα συνήθη πρωτόζωα όπως τα χαρακτηρίζει, για την αντίδραση της μετά την προσπάθεια της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη να καπηλευθεί το φεμινιστικό κίνημα ως θύμα ώστε να μην απαντήσει στις αποκαλύψεις του Documento για το ψευδές «Πόθεν έσχες»

Όπως αναφέρει η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτηση της : «Μού την έπεσαν τα συνήθη πρωτόζωα επειδή έγραψα ότι η γυναίκα του πρωθυπουργού καπηλεύεται το φεμινιστικό κίνημα και κρύβεται πίσω του για να μην απαντήσει ευθέως για τις οφσορ. 
Σάς έχω νεάκια, χρυσούλια μου. Όσο και να κοάζετε, δεν ιδρώνει το αυτάκι μου. Θα λέω ό,τι θέλω, θα γράφω ό,τι πιστεύω χωρίς μισόλογα και ισαποστακισμούς. Η αποψούλα σας αχού και δε με νοιάζει - για να σε πονέσει κάτι, πρέπει να τον εκτιμάς τον άλλον. 

(Αλήθεια, γιατί με ανακυκλώνετε με τέτοια μανία; Μην ασχολείστε μαζί μου βρε κουτά, ντιπ επικοινωνία δεν σάς μάθανε;)
Α και κάτι τελευταίο. Δεν θέλω να γίνω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγνώμη που σας χαλάω τη σουπίτσα της ‘θεσούλας’. Αν ήθελα θα ήμουν τώρα στο επικράτειας ή στην ευρωβουλή, όπως μου προτάθηκε και αρνηθηκα. Δημοσιογράφος είμαι και δημοσιογράφος θα παραμείνω. Αυτό διάλεξα στη ζωή μου και δεν μετάνιωσα ποτέ»