Ακρίτα: «Με στοχοποιούν οι ναζί – Δείτε και φρίξτε» (Video)

«Ας ηρεμήσει λίγο κάνοντας μια π*πα. Την π*πα της ειρήνης φυσικά», φωνάζει ο ιδρυτής της φασιστικής οργάνωσης, «Ιερού λόχου». 

4821023

«Με στοχοποιούν ονομαστικά οι ναζί επειδή έγραψα ότι τα φιδάκια του φασισμού πρέπει να τα πνίγουμε στην κούνια. Δείτε και φρίξτε», έγραψε η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Η Ακρίτα βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο ακροδεξιών και …φασιστοειδών επειδή δε διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Αυτή τη φορά, η γνωστή δημοσιογράφος έγινε στόχος του Ανδρέα Γενιά, (πρώην;) μέλους και ιδρυτή του φασιστικού «Ιερού Λόχου» (2012), επειδή είπε πως «τα φιδάκια του φασισμού πρέπει να τα πνίγουμε στην κούνια».

Στο άρθρο της με τίτλο «Την Ελληνική σημαία και τα μάτια μας», η δημοσιογράφος κάνει ισχυρή κριτική στο φασισμό και στο ζήτημα της μονοπώλησης της ελληνικής σημαίας λέγοντας, «φταίμε εμείς οι δημοκράτες ανεξαρτήτως κομμάτων. Εμείς που καθόμασταν άπραγοι όσο οι φασιστες σεργιανούν την Ελληνικές σημαία στις φωλιές των φιδιών».

«Εδώ με στοχοποιούν ονομαστικά οι ναζί επειδή έγραψα ότι τα φιδάκια του φασισμού πρέπει να τα πνίγουμε στην κούνια. Δείτε και φρίξτε.
Edit. Λεγεται Ανδρέας Γενιάς κι ήταν αρχηγός του φασιστικού ιερού λόχου το 2012».

Στο βίντεο βλέπουμε τον Ανδρέα Γενιά να φωνάζει κρατώντας μεγάφωνο, «Η μανδάμ Ακρίτα έγραψε στο φεις μπουκ ότι θα μας πνίξει στην κούνια. Ας ηρεμήσει λίγο κάνοντας μια π*πα. Την π*πα της ειρήνης φυσικά». 

Ο «Ιερός Λόχος» ιδρύθηκε το 2012 από τον Γεώργιο Γουλιδάκη και τον Ανδρέα Γενιά στη Λάρισα. Η έδρα μετέπειτα μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γενιάς, φαίνεται στο βίντεο να βγάζει λόγο εναντίον της Ακρίτα σε δημόσιο χώρο, ενώ από κάτω, υποστηρικτές του ακούγονται να φωνάζουν, «Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι».

Δείτε το βίντεο

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…