Επίθεση Ακρίτα σε Χαρδαλιά: Φαιδρότητες το «αν μένετε σε υπόγεια να πάτε σε συγγενείς ή φίλους»

Το τι πραγματικά σημαίνει πολιτική προστασία θίγει η Έλενα Ακρίτα, ασκώντας σφοδρή κριτική στον Νίκο Χαρδαλιά. «Αυτό δεν είναι πολιτική προστασία, αυτό είναι τηλεφώνημα στη γειτόνισσα» αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook.

akrita 2

Σφοδρή κριτική στον Νίκο Χαρδαλιά από την Έλενα Ακρίτα, η οποία χαρακτηρίζει «φαιδρότητες» την προτροπή του σε όσους μένουν σε υπόγεια να πάνε σε συγγενείς ή φίλους, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν είναι πολιτική προστασία. «Σαν να μάς λέει, αν δεν έχετε συγγενείς και φίλους ας προσέχατε. Ας ήσασταν πιο κοινωνικοί τύποι έτσι πιο αλλεγκροι, πιο μπριοζοι. Όχι που κάθεστε και τσακώνεστε με το σόι για τα κληρονομικά. Καθίστε τώρα να πνίγετε για να μάθετε.» έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Σε ανάρτησή της στο facebook, η Έλενα Ακρίτα επισημαίνει πως πραγματική πολιτική προστασία θα ήταν αν είχε ανακοινώσει στους πολίτες ποιοι χώροι έχουν οργανωθεί κατάλληλα για να τους υποδεχτούν. «Κλειστά γήπεδα, δημαρχεία, σχολεία, αίθουσες εκδηλώσεων εξοπλισμένα με κρεββάτια, κουβέρτες, τρόφιμα και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Κι ανάλογα την περιοχή, το 112 να κατευθύνει τους κατοίκους στον αντίστοιχο χώρο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Τι σημαίνει Πολιτική Προστασία για τον Νίκο Χαρδαλιά εν όψει Ιανού; Σημαίνει κάτι φαιδρότητες τύπου αν μένετε σε υπόγεια, να πάτε σε συγγενείς ή φίλους. Σαν να μάς λέει, αν δεν έχετε συγγενείς και φίλους ας προσέχατε. Ας ήσασταν πιο κοινωνικοί τύποι έτσι πιο αλλεγκροι, πιο μπριοζοι. Όχι που κάθεστε και τσακώνεστε με το σόι για τα κληρονομικά. Καθίστε τώρα να πνίγετε για να μάθετε. 

Τι σημαίνει πραγματικά πολιτική προστασία; Να βγει ο εκάστοτε Χαρδαλιάς και να ανακοινώσει στους πολίτες ποιοι χώροι έχουν οργανωθεί κατάλληλα για να τους υποδεχτούν. Κλειστά γήπεδα, δημαρχεία, σχολεία, αίθουσες εκδηλώσεων εξοπλισμένα με κρεββάτια, κουβέρτες, τρόφιμα και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Κι ανάλογα την περιοχή, το 112 να κατευθύνει τους κατοίκους στον αντίστοιχο χώρο.

Όλα τα άλλα τα κάνουμε και μόνοι μας. Δεν περιμένουμε τον Χαρδαλιά να μάς λέει άντε στο θείο ή την κουνιάδα σου. Αυτό δεν είναι πολιτική προστασία, αυτό είναι τηλεφώνημα στη γειτόνισσα.»

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

6200549

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του…

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

6200552

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, όπως το ανακοίνωσε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Χύτας.