Ακρίτα για τον βιασμό της 24χρονης: «Βρε δεν μας παρατάτε, που θα βάλετε αστερίσκους στην αλληλεγγύη»

Η Έλενα Ακρίτα, άσκησε δριμεία κριτική σε ορισμένους που δεν δίστασαν να σχολιάσουν ότι η 24χρονη επέλεξε να δώσει συνέντευξη σε  συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

NewsRoom 19/01/2022 | 22:10

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με το βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία διηγήθηκε στο Zougla λεπτό προς λεπτό τα όσα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα του ξενοδοχείου. 

Ασκώντας δριμεία κριτική σε ορισμένους που δεν δίστασαν να σχολιάσουν ότι η 24χρονη επέλεξε να δώσει συνέντευξη στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της τόνισε πως η συνέντευξη αυτή αποτελεί μια ασπίδα που προστατεύει την ίδια από τις «απειλές» των ισχυρών και ότι σε καμία περίπτωση δεν μπαίνουν αστερίσκοι στην αλληλεγγύη προς τα θύματα βιασμών.


«Εσείς που ξινίζετε γιατί η 24χρονη έδωσε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και ''αποσύρετε τη στηριξη σας στο θύμα'' λες και κάποιος χ@στηκε, την επόμενη φορά να πείτε στο θύμα τι να φοράει στη συνέντευξη και τί να πει ακριβώς όμως. Και λίστα δημοσιογράφων να της δώσετε σε ποιον θα μιλάει και ποιον όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: 

Το γεγονός ότι αυτή η συνέντευξη είναι μια ασπίδα που προστατεύει την Γ. από απειλές ισχυρών ούτε που σας πέρασε από το μυαλό; Βρε δεν μας παρατάτε λέω εγώ. Που θα βάλετε αστερίσκους στην αλληλεγγύη σε θύμα βιασμού.

Κοριτσάρα μου, είμαστε μαζί σου» καταλήγει.