H Ακρίτα για την πολιτική «ήττα» της Λατινοπούλου: «Η ίδια αυτό ακριβώς επεδίωκε»

Παρότι η μιντιακή κοινότητα παρουσίασε την είδηση αποκλεισμού της κ. Λατινοπούλου από το οργανόγραμμα της ΝΔ ως «πλήγμα» στην πολιτική της καριέρα, η Έλενα Ακρίτα αφήνει αιχμές για το αν και κατά πόσο η ίδια η πολιτεύτρια το αντιλήφθηκε ως «ήττα».

elena akrita

«Κατά την γνώμη μου, η ίδια αυτό ακριβώς επεδίωκε», σχολίασε μεταξύ άλλων η κ. Ακρίτα για την είδηση αποκλεισμού της Λατινοπούλου από το οργανόγραμμα της ΝΔ. Μετά τα ρατσιστικά σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα, κυκλοφόρησε η είδηση-βόμβα πως σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, η γνωστή πολιτεύτρια δεν θα έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα του κόμματος.

Ωστόσο, παρότι η μιντιακή κοινότητα παρουσίασε την είδηση αποκλεισμού της Λατινοπούλου από το οργανόγραμμα της ΝΔ ως ξεκάθαρη «πλήγμα» στην πολιτική της καριέρα, η δημοσιογράφος του news247 Έλενα Ακρίτα άφησε μέσω ανάρτησής της στο facebook αιχμές για το αν και κατά πόσο η ίδια η πολιτεύτρια το αντιλήφθηκε ως «ήττα».

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Η ΝΔ έκοψε τηv κ. Λατινοπούλου απο τα ψηφοδέλτια της. Κατά την γνώμη μου, η ίδια αυτό ακριβώς επεδίωκε. Να διαδραματίσει, τώρα που είναι νέα, πιο ηγετικό ρόλο στο ακροδεξιό ακροατήριο που την ακολουθεί, αντί να σαπίζει ως κομπάρσα στα ορεινά έδρανα της Βουλής. Smart».

Στη συνέχεια, για να συνεχίσει το επιχείρημα η δημοσιογράφος του news247 πρόσθεσε κάτω από την αρχική της ανάρτηση τον σχολιασμό γνωστού της που φαίνεται να επεξηγεί με λίγο παραπάνω λόγια αυτό που είχε μόλις πει η ίδια.

Ακολουθεί το σχόλιο:

«’Οπως τα λέει ο Spiros Derveniotis,

Η Λατινοπούλου δεν έγινε σήμερα alt-right. Ο Μπογδάνος δεν έγινε φέτος alt-right. Το κυβερνών κόμμα που πανικόβλητο προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από τέτοιες επιλογές, είναι απολύτως υπεύθυνο για το το ότι τους ενέταξε στις τάξεις του in the first place. Και το έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ εν γνώσει του ποιοί είναι και τι πρεσβεύουν, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή αυτό είναι και αυτό πρεσβεύουν. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρεώνεται απολύτως προσωπικά την εγκατάσταση της ακροδεξιάς σε πρώτο στασίδι-πίστα, ακόμα και σε επίπεδο αντιπροέδρου. Δεν ξεμπερδεύει με damage control της απελπισίας επειδή γύρισε ο τροχός και κάποια χαιδεμένα απ’ την κυβέρνηση κτηνάκια ήδη κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. ΑΥΤΗ την “ιδεολογική ηγεμονία” επιδιώξατε, λουστείτε την και καλή πορεία στον πάτο της Ιστορίας μαζί της».

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ