Ακρίτα για Γερμανού: «Ναταλία, ο πατέρας σου και μέντορας μου Φρέντυ Γερμανός θα ήταν περήφανος»

Η Έλενα Ακρίτα στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού σε έναν αγώνα ενάντια στους ρατσιστές 

NewsRoom 15/11/2021 | 13:03

Στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού επέλεξε να σταθεί η γνωστή αρθρογράφος με ανάρτησή της στο Facebook, μετά την οργανωμένη επίθεση που εξαπέλυσαν σε βάρος της παρουσιάστριας εθνικιστικοί και ακροδεξιοί κύκλοι στα social media. 

Τις τελευταίες ώρες η Ναταλία Γερμανού έγινε στόχος πρωτοφανούς επίθεσης γιατί φιλοξένησε στην εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha, τον γνωστό ακτιβιστή και διασώστη προσφύγων, Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Όπως όμως σημειώνει και η Έλενα Ακρίτα, το μόνο που κατάφεραν οι ακροδεξιοί ήταν «να συσπειρώσουν τους δημοκράτες γύρω της», παίρνοντας έτσι θέση ανοιχτά υπέρ της θαρραλέας απόφασης της Ναταλίας Γερμανού να δώσει δημόσιο βήμα σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή ττου στη διάσωση των προσφύγων.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρασημοφόρηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου γιατί την “μάλωσαν” και έκανε πίσω.

Η Ναταλία Γερμανού τον κάλεσε στην εκπομπή της κι ανέδειξε το σπουδαίο έργο του.

Αμέσως οι ακροδεξιοί ενορχήστρωσαν τη δολοφονία χαρακτήρα της με σεξιστικούς κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς που δεν θα ανακυκλώσουμε. Το μόνο που κατόρθωσαν όμως ήταν να συσπειρώσουν τους δημοκράτες γύρω της.

Ναταλία, ο πατέρας σου και μέντορας μου Φρέντυ Γερμανός θα ήταν περήφανος για την κόρη του»

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Γερμανού με τον Αποστολόπουλου που προκάλεσε την αντίδραση των ακροδεξιών