Ακρίτα για Γεραπετρίτη: Αφού δεν γνώριζε γιατί έπαιρνε τον Ανδρουλάκη να τον ενημερώσει;

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τις δηλώσεις του Γιώργου Γεραπετρίτη.

akrita

Την έντονη αντίδραση της Έλενας Ακρίτα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Γεραπετρίτη όπου εμφανίστηκε ανήξερος σχετικά με τις υποκλοπές.

Υπενθυμίζεται πως μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, που δεν είχε το σθένος να αναλάβει τις ευθύνες του και να απαντήσει ευθέως για ποιο λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρακολουθείτο από την ΕΥΠ, ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας την Δευτέρα στον ΣΚΑΪ 100,3 δήλωσε -στο πνεύμα του Μητσοτάκη- άσχετος, και ανήξερος για τις υποκλοπές, προσθέτοντας πως κανείς από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δε γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του προέδρου του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ.

Η δήλωση αποτελεί ευθεία διάψευση των όσων είχε δηλώσει προ ημερών ο κ. Οικονόμου πως «Η κυβέρνηση επεδίωξε δια του κ. Γεραπετρίτη να τον ενημερώσει πλήρως, αλλά ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε να μην ανταποκριθεί», καθώς ο αρμόδιος υπουργός δηλώνει ουσιαστικά παντελώς αναρμόδιος, αφού ισχυρίζεται πως δεν είχε καμία γνώση του επίμαχου ζητήματος.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Κι αφού ‘κανείς δεν γνωρίζει’, γιατί έπαιρνε ο Γεραπετριτης τον Ανδρουλάκη δήθεν για να τον ενημερώσει;» αναφέρει σε ανάρτηση της η Έλενα Ακρίτα, και συνεχίζει με καυστικό ύφος «Τι θα του έλεγε δηλαδή, σε ενημερώνω ότι κανείς δεν γνωρίζει;». «Φαιδροί, αν δεν ήταν επικίνδυνοι» καταλήγει.

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…