Newsroom

Newsroom

Ακρίτα για επιβολή προστίμων στο ΠΑΜΕ: Οι συγκεντρωμένοι στο Μαξίμου πλήρωσαν τα ανάλογα;

«Όταν το φορτηγό με την Αλκηστη έφτασε στο Μαξίμου, βγήκε έξω ο Πρωθυπουργός κι έγινε αυτή η κοσμοσυρροή χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις, οι συγκεντρωμένοι εκεί πλήρωσαν ή θα πληρώσουν τα ανάλογα πρόστιμα;»

rsz akrita

Tο ενδεχόμενο επιβολής προστίμων σε όσους διαδήλωσαν την Πρωτομαγιά με το ΠΑΜΕ σχολιάζει σε ανάρτησή της στο facebook η Έλενα Ακρίτα, απευθυνόμενη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Στην ανάρτησή της παραθέτει ορισμένα περιστατικά και «αστοχίες» του ίδιου και του πρωθυπουργού που αφορούν στην μη τήρηση των μέτρων από πλευράς τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στον συνωστισμό που δημιουργήθηκε έξω από το Μαξίμου όταν έφτασε το φορτηγό με την Πρωτοψάλτη, στον οποίο συμμετείχε και ο Πρωθυπουργός, ενώ υπενθυμίζει στον κ. Πέτσα την προτροπή του στους πιστούς να στείλουν ψεύτικο sms και να πάνε εκκλησία.

Τέλος, αναφέρεται και στα διθυραμβικά σχόλια ΜΜΕ για τη διαδήλωση στο Ισραήλ προ 10ημέρου όπου τηρούνταν οι αποστάσεις ασφαλείας, όπως ακριβώς και στην περίπτωση του ΠΑΜΕ.

Γράφει η Έλενα Ακρίτα:

«Καλό μήνα κύριε Πέτσα. Δηλώσατε ότι θα επιβληθούν πρόστιμα στο #ΠΑΜΕ και στο #ΚΚΕ. Τρια πραγματάκια αν μού επιτρέπετε.

1.)Όταν το φορτηγό με την Αλκηστη έφτασε στο Μαξίμου, βγήκε έξω ο Πρωθυπουργός κι έγινε αυτή η κοσμοσυρροή χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις, οι συγκεντρωμένοι εκεί πλήρωσαν ή θα πληρώσουν τα ανάλογα πρόστιμα;

2.) Όταν ερωτήθηκατε τι sms στέλνουμε για εκκλησία, μάς προτρέψατε να παραβιάσουμε τα μέτρα, να στείλουμε το 6 (σωματική άσκηση) και από σπόντα να πάμε ανάψουμε κερί. Απλή υπενθύμιση μετά την σημερινή δήλωσή σας.

2.)Συνετό θα ήταν κύριε Πέτσα, πριν κάνετε οποιαδήποτε δήλωση να ενημερώσετε ορισμένα ΜΜΕ να κατεβάσουν τα διθυραμβικά άρθρα για την προ 10ημερου διαδήλωση στο Τελ Αβίβ, όπου οι συγκεντρωμένοι τήρησαν ακριβώς τα ίδια μέτρα ασφαλείας με το ΠΑΜΕ.»

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…