Ακρίτα: Φέρνουν φάρμακο μόνο για τον Ιερώνυμο. Όχι για τους άλλους...

Με καυστικό και συνάμα ειρωνικό,  ύφος σχολιάζει η Ελενα Ακρίτα τις πληροφορίες ότι φέρνουν ειδικό φάρμακο από την Αμερική (και το οποίο δεν έχει εγκριθεί ακόμα) για τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

NewsRoom 20/11/2020 | 20:16

Η Έλενα Ακρίτα, σχολίασε τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι φέρνουν ειδικό φάρμακο από την Αμερική (για τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα είναι πράγματι εξοργιστικό αν φέρνουν ειδικό φάρμακο από την Αμερική για τον Αρχιεπίσκοπο τη στιγμή που πεθαίνουν εβδομήντα άνθρωποι την ημέρα, χωρίς να μπορούν να πάρουν αυτό το το φάρμακο»

H ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

«Φέρνουν ειδικό φάρμακο από την Αμερική για τον Ιερώνυμο. Μόνο για τον Ιερωνυμο. Όχι για τους ‘άλλους’. Οι ‘άλλοι’ είναι οι πενήντα, εξήντα, εβδομήντα νεκροί κάθε μέρα. Νεκροί χωρίς ονοματεπώνυμο. Οι ‘άλλοι’ λέμε οι ‘άλλοι’.

Φέρνουν ειδικό φάρμακο από την Αμερική για τον Ιερώνυμο. Μόνον. Γιατί στην Ελλάδα της πανδημίας όλοι είμαστε ίσοι, αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους.»