Ακρίτα: Έχει δίκιο ο Μπογιόπουλος, ζητώ συγγνώμη από το ΚΚΕ

Με ανάρτηση της η Έλενα Ακρίτα ζητάει συγνώμη από το ΚΚΕ αλλά και τον Νίκο Μπογιόπουλο που της άσκησε σκληρή κρητική,  για την ατυχή τοποθέτηση της, μετά τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Κουστούμπας στην Βουλή για τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. 

dsc 0076

«Συγγνώμη» μέσω Facebook ζήτησε η Ελενα Ακρίτα από το ΚΚΕ, αλλά και τον Νίκο Μπογιόπουλο με αφορμή  ανάρτησή της, «για τα επί Στάλιν φρικαλέα σεξουαλικά σκάνδαλα» την οποία μάλιστα ανέβασε μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή κατά τη συζήτηση της υπόθεσης Λιγνάδη και του ελληνικού #metoo.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της, από το  ΚΚΕ, αλλά και τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο (της είχε ασκήσει σκληρή κριτική)  η ίδια αναγνωρίζοντας το λάθος της έσπευσε να ζητήσει συγνώμη.

Συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα ανέφερε:

«Έχει δίκιο ο Ημεροδρόμος και ο Νίκος Μπογιόπουλος, λάθος μέγα η ανάρτηση μου για το ΚΚΕ.

Ήταν μια κακή μέρα για μένα και για τις αρχές μου.

Το αναγνωρίζω και ζήτω συγγνώμη

Εντιτ Μέχρι και η μάνα μου μου τα χώσε».

 

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

κυρανάκης

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τους τριγμούς στη ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης,…