Newsroom

Newsroom

Ακρίτα: Δε δίνω λογαριασμό για τα δεδουλευμένα μου – Tι είπε για το «κόψιμο» Χαρίτου

«Αν νομίζουν μερικοι ότι αριστερός είναι αυτός που ‘κάνει σκόντο’ στην εργασία του σε μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, δεν ξέρει τί τού γίνεται»

4821010 1

Χωρίς περιστροφές η Έλενα Ακρίτα απάντησε για την αγορά που έκανε στο Λονδίνο το 2011. Με καυστικό τρόπο υπενθυμίζει την πετυχημένη της πορεία ως σεναριογράφος και ξεκαθαρίζει ότι «λογαριασμό για το πως επένδυσα τα δεδουλευμένα μου ούτε δίνω, ούτε ζήτω να μου δώσουν οι άλλοι

«Αν και δεν λογοδοτώ – όπως κανείς μας άλλωστε – για τις νομίμως δεδουλευμένες και φορολογημένες αμοιβές μου, κάτι τελευταίο για την αγορα που έκανα στο Λονδίνο το 2011. Όταν γραφαμε επί χρόνια σίριαλ με 45άρια τηλεθέαση, οι καναλαρχες κέρδιζαν από εμάς 300.000.000 ευρώ από διαφήμιση. Εμείς οι σεναριογράφοι βγάζαμε ένα – ασήμαντο γι’ αυτούς, μεγάλο για μας – ποσόν από τα υπερκέρδη τους, για εργασία 12-14 ωρών την ημέρα επί χρόνια. 
Αν νομίζουν μερικοι ότι αριστερός είναι αυτός που ‘κάνει σκόντο’ στην εργασία του σε μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, δεν ξέρει τί τού γίνεται. Λογαριασμό για το πως επένδυσα τα δεδουλευμένα μου ούτε δίνω, ούτε ζήτω να μου δώσουν οι άλλοι. 
Τα σέβη μου», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα

Αν και δεν λογοδοτώ – όπως κανείς μας άλλωστε – για τις νομίμως δεδουλευμένες και φορολογημένες αμοιβές μου, κάτι…

Posted by Elena Akrita on Tuesday, December 15, 2020

Στήριξη στον Χαρίτο

Λίγο αργότερα, η Έλενα Ακρίτα επανήλθε με νέα ανάρτηση υποστήριξης προς τον Πάνο Χαρίτο για το γεγονός ότι η διοίκηση της ΕΡΤ έκοψε την εκπομπή Roads.

Στη δεύτερη αυτή ανάρτηση αναφέρει: «Εμείς είτε παραιτήθηκαμε είτε μάς παραίτησαν, καθαρίσαμε.Εσείς οι ‘συναδελφοι’ που μένετε απαθείς ή επικροτείτε την λογοκρισια έχετε σειρά. Και τότε δεν θα έχει μένει κανείς μας να σάς υποστηρίξει.
Κόπηκε από την ΕΡΤ η εξαιρετική εκπομπή του Πάνου Χαρίτου Panos Haritos Roads. Και πέρσι ο Γιώργος Αυγεροπουλος Yorgos Avgeropoulos με τα εκπληκτικής διεισδυτικότητας ντοκιμαντέρ του.

Εμείς είτε παραιτήθηκαμε είτε μάς παραίτησαν, καθαρίσαμε.Εσείς οι ‘συναδελφοι’ που μένετε απαθείς ή επικροτείτε την…

Posted by Elena Akrita on Tuesday, December 15, 2020

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…