Ακρίτα: Άριστοι και υπέρκομψοι με μανικιούρ Μπάκιγχαμ πέταξαν στα σκουπίδια 115 εκατ. ευρώ

Μάσκες τεντόπανα, Μεγάλος Περίπατος, Φράγμα Αιγαίου, Λίστα Πέτσα και Σκόιλ Ελικίκου κόστισαν στο σύνολό τους «κάπου 115 εκατομμύρια ευρώ των φορολογούμενων πολιτών»

4821010 1

Τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον δήμο Αθηναίων σχολιάζει με ανάρτησή της στο facebook η Έλενα Ακρίτα, παραθέτοντας μια σειρά από περιπτώσεις χρημάτων που διατέθηκαν για… το τίποτα.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα ανάρτησε την καταγραφή των περιπτώσεων όπου δημόσιο χρήμα κατέληξε στα σκουπίδια από χρήστη του twitter, στην οποία αναγράφονται και τα συγκεκριμένα ποσά. 

Μάσκες τεντόπανα, Μεγάλος Περίπατος, Φράγμα Αιγαίου, Λίστα Πέτσα και Σκόιλ Ελικίκου κόστισαν στο σύνολό τους «κάπου 115 εκατομμύρια ευρώ των φορολογούμενων πολιτών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Άριστοι και υπέρκομψοι με μανικιούρ Μπάκιγχαμ έχουν πετάξει στα σκουπίδια κάπου 115 εκατομμύρια ευρώ των φορολογούμενων πολιτών.»

Νωρίτερα, είχε σχολιάσει, στην ίδια βάση, τις δηλώσεις Μπακογιάννη για τον «Μεγάλο Περίπατο», εξαπολύοντας επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων για τα ποσά των φορολογούμενων που πετάχτηκαν στα σκουπίδια: «Πάει ξηλώθηκε ο περίπατος, πάνε και τα εκατομμύρια μας».

Συγκεκριμένα, έγραψε στο facebook:

«Μπακογιάννης για το φιάσκο absolut: Ο «Μεγάλος Περίπατος στην Πανεπιστημίου ‘βγήκε και δεν βγήκε’». 

Πάει ξηλώθηκε ο περίπατος, πάνε και τα εκατομμύρια μας. Για πείτε λίγο εσείς που φωνάζατε ότι ο δήμαρχος έχει όραμα αλλά εμείς δεν είμαστε ώριμοι να το δεχτούμε. Και μάς κατηγορούσατε ότι δεν θέλουμε την πρόοδο γι’ αυτό επικρίνουμε το πρότζεκτ από την Κόλαση. Για πείτε μ’ ενδιαφέρει. #για_όλα_φταιει_η_κάμπια_στο_γκαζον #της_γουασινγκτονιας_το_κάγκελο»

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…