Newsroom

Newsroom

Ακραίο ομοφοβικό παραλήρημα από ιερέα για το φιλί Ρόκκου- Γεωργίου – Απειλεί ακόμα και με μηνύσεις (video)

Ο Ιερέας στέλνει επιστολή και απειλεί ακόμα και με μηνύσεις, ενώ δηλώνει έτοιμος να καταφύγει στο ΕΣΡ

image 6

Ακόμα και με μηνύσεις απειλεί ιερέας από τη Λάρισα εξαιτίας του φιλιού που αντάλλαξαν ο Ρόκκος με τον Γεωργίου.

«Στέλιο, με φίλησες στο στόμα»

Τι πιο φυσιολογικό από ένα φιλί. Για την ακρίβεια, αυτή ήταν η αντίδραση του Στέλιου Ρόκκου όταν κατά την είσοδο του στη σκηνή του X Factor. Ο γνωστός καλλιτέχνης προκειμένου να εκδηλώσει τη χαρά του φίλησε τον τον Ανδρέα Γεωργίου στο στόμα.

«Στέλιο, με φίλησες στο στόμα» αναφώνησε, ο ηθοποιός και παρουσιαστής του μουσικού τάλεντ σόου του MEGA με τον γνωστό τραγουδιστή να κατευθύνεται απλά στη θέση του.

 
Την έντονη αντίδραση του Πρωτοπρεσβύτερου Νικόλαου Γκούσιου, του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου στη Λάρισα, προκάλεσε το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος με τον ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου.

Με επιστολή του, στο ekklisiaonline, προαναγγέλλει μηνύσεις και δηλώνει έτοιμος να καταφύγει στο ΕΣΡ.

Ολόκληρη η επιστολή 

Σημεία των Έσχατων Καιρών!

Μια οικογένεια επιλέγει να παρακολουθήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα και έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες εικόνες που προσβάλουν τα ήθη και τις αξίες ολόκληρης της κοινωνίας.

Τα ανήλικα παιδιά μου παρακολούθησαν το χθεσινό αποκρουστικό θέαμα. Σκέφτεστε τι ζημιά μπορεί να κάνει στις ψυχούλες τους κάτι τέτοιο;

Θα κινηθώ νομικά, θα κάνω καταγγελία στο ΕΣΡ για το ζήτημα αυτό, υπάρχουν Νόμοι.

Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για τη ενότητα του ανθρωπίνου γένους, η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων, του αρσενικού και του θηλυκού.

Η ενότητα δεν έχει να κάνει μόνο με την συμπληρωματικότητα των ρόλων και την σαρκική ένωση «…. καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού και την μητέρα και προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν».

Έχει να κάνει και με την συνύπαρξη των προσώπων η οποία φέρνει στην ζωή τα παιδιά, ως σημεία νέας δημιουργίας και συνέχειας του αρχικού έργου του Θεού σύμφωνα με την προτροπή Του «..αὐξάνεσθε καί πληθύνεσθε».

Ο Απόστολος Παύλος και οι Πατέρες της Εκκλησίας έχουν εκφραστεί αυστηρά κατά της ομοφυλοφιλίας και θεωρούν ότι δεν πρόκειται περί συντροφικότητας, αλλά περί διαστροφικής φιληδονίας ορισμένων προσώπων, που δεν είναι από τη φύση τους τέτοια, αλλά γίνονται εξαιτίας της ακολασίας και του έκφυλου τρόπου ζωής τους.

Άρα η θεολογία μας δεν αφήνει περιθώρια να δικαιολογηθεί η ομοφυλόφιλη πράξη και κατάσταση, πολλώ δε μάλλον να γίνει αποδεκτή ως φυσική αδυναμία και να μη θεωρείται αμάρτημα, αστοχία δηλαδή από τον αρχικό προορισμό του ανθρώπου που είναι το «καθ’ ομοίωσιν».

Ντέμη Γεωργίου: Η οντισιόν στο Masterchef, τα λόγια της για το τι είναι ευτυχία και ο ξαφνικός χαμός της (video)

Ντέμη Γεωργίου 3

Ντέμη Γεωργίου: Η οντισιόν στο Masterchef, τα λόγια της για το τι είναι ευτυχία και ο ξαφνικός χαμός της (video)

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας του Masterchef Ντέμης Γεωργίου, μόλις…

Καιρός: Τέλος ο καύσωνας – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και θερμικές καταιγίδες (video)

6075581

Καιρός: Τέλος ο καύσωνας – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και θερμικές καταιγίδες (video)

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα από αύριο…