Ακραίες δηλώσεις από Ιατρόπουλο: Θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, είναι χειρότερο από βιασμό

Τι δήλωσε για τον Αντώνη Κανάκη και τους «Ράδιο Αρβύλα»

Screenshot 4 2

Σκληρή επίθεση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο εξαπέλυσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός ωστόσο στη δριμεία κριτική που άσκησε στον πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», προχώρησε και σε μια αμφιλεγόμενη τοποθέτηση καθώς δήλωσε πως η συμπεριφορά του Παναγιωτόπουλου, η διαρροή δηλαδή  βίντεο της συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, είναι χειρότερη από έναν βιασμό.

«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Είναι χειρότερα από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας», τόνισε ο Ιατρόπουλος και συνεχίζοντας άφησε σκιές victim blaming κάθως σημείωσε:

«Βέβαια, έχουν μία ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις βιντεοσκοπούν. Δεν θα το ποινικοποιήσουμε όμως αυτό, δεν θα κρίνω τις κοπέλες».

Στηρίζοντας τον Αντώνη Κανάκη και την υπόλοιπη ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ανέφερε: «Θέλω να σταθώ στο ότι τη μεγάλη επιτυχία ενός ανθρώπου έχουμε καταντήσει να είναι ποινικό αδίκημα, εννοώ για τη μεγάλη επιτυχία και το σουξέ που έχουν οι Ράδιο Αρβύλα. Τα έχουν βάλει όλοι με τον Κανάκη και βάζουν το χέρι στη φωτιά. Δεν ξέρουμε τι κάνει ο καθένας…».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους