Ακραία φαινόμενα στο όνομα του… Σώρρα – Έσπασε το λουκέτο του εστιατορίου που της έκλεισαν και απείλησε εφοριακό

Απειλές εναντίον εφοριακού εκτόξευσε εναντίον εφοριακού στο όνομα του… Αρτέμη Σώρα ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Σάμου. Αφορμή στάθηκε το λουκέτο στην επιχείρησή της για 48ώρες που επέβαλε ως ποινή ο εφοριακός για τη μη έκδοση αποδείξεων.

5885edd61dc52476658b48c8

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Καθημερινή», όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, όταν κλιμάκιο της τοπικής εφορίας στη Σάμο προχώρησε στην επιβολή του μέτρου της 48ωρης αναστολής λειτουργίας εστιατορίου, με τη συνδρομή της αστυνομίας.

Κατά τη διαδικασία όμως δημιουργήθηκαν έντονα επεισόδια από τους ιδιοκτήτες (απειλές και εξύβριση), ενώ έφτασαν στο σημείο να παραβιάσουν την πινακίδα σφράγισης, παρά την παρουσία των αστυνομικών. Η πράξη αυτή οδήγησε στη διεύρυνση της ποινής κατά 10 επιπλέον μέρες, ενώ η ιδιοκτήτρια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο λόγω της παρεμπόδισης του ελέγχου, όπου της επιβλήθηκε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με αναστολή.

Ωστόσο, η ποινή δεν τη σταμάτησε με αποτέλεσμα τα ξημερώματα της Τρίτης να τηλεφωνήσει στον εφοριακό που έβαλε το λουκέτο, απειλώντας τον.

Ύστερα από παρέμβαση του εισαγγελέα, η επιχειρηματίας –που δήλωσε στον εφοριακό, σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδός του Αρτέμη Σώρρα– συνελήφθη εκ νέου.