«Ακραία εργοδοτική αυθαιρεσία έδωσε η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ»

Για «γενικευμένο σήμα αυθαιρεσίας στην αγορά εργασίας», κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Facebook.  

αλεξης τσιπρας2 1

Αναφορικά με την πολιτική της ΝΔ ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι «σχέδια ακραίας αυθαιρεσίας που ανακόπτονταν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, όχι απλώς νομιμοποιούνται, αλλά ενθαρρύνονται»

«Η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ έχει δώσει ένα γενικευμένο σήμα αυθαιρεσίας στην αγορά εργασίας. Σχέδια ακραίας αυθαιρεσίας που επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανακόπτονταν χάρη στις πολιτικές παρεμβάσεις, σήμερα, όχι απλώς νομιμοποιούνται, αλλά ενθαρρύνονται», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνάντηση στα γραφεία του κόμματος με το Δ.Σ. εργαζομένων της εταιρείας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «μεγάλες επιχειρήσεις, όπως οι τράπεζες, ο ΟΤΕ και τα Λιπάσματα Καβάλας προχωρούν σε απολύσεις, σε μειώσεις μισθών, σε ελαστικοποίηση της εργασίας και σε αναθέσεις σε εργολάβους».

Τέλος, ο Αλ.Τσίπρας ξεκαθαρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων που βάλλονται από την ακραία εργοδοτική αυθαιρεσία».