Ακραία επίθεση Κουρτάκη στον Κώστα Καραμανλή: Σχεδόν τον «κατηγορεί» για… πράκτορα των Ρώσων

Με εντολή Μητσοτάκη η επίθεση Κουρτάκη στον Κώστα Καραμανλή;; Καταρρέει το κυβερνητικό στρατόπεδο

kourtakis

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνάει το Μαξίμου μετά τη χθεσινή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή στα Ανώγεια εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους χειρισμούς του στο υπόθεση των υποκλοπών.

Και επειδή προφανώς το σύστημα Μητσοτάκη αδυνατεί στη δεδομένη φάση να απαντήσει «στα ίσα» στον πρώην πρωθυπουργό, την επίθεση εναντίον του Κ. Καραμανλή αναλαμβάνουν άλλοι…

Ο πιστός στρατιώτης της κυβέρνησης και εκδότης, Γιάννης Κουρτάκης, με δύο σκληρές αναρτήσεις αφήνει σαφείς αιχμές πως ο Κώστας Καραμανλής άδειασε τον Μητσοτάκη επειδή εξυπηρετεί τον ρωσικό παράγοντα.

Το αφήγημα αυτό που προσπαθεί να βάλει στη δημόσια συζήτηση ο Κουρτάκης δεν είναι καθόλου τυχαίο και καθόλου αθώο. Μην ξεχνάμε πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο απέδωσε σε Πούτιν και Ερντογάν σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.

«Ο Πούτιν δεν το κρύβει και δεν το κρύβει και ο κ. Ερντογάν που δημοσίως έχει δηλώσει ότι θα ήθελε άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο Κ.Μητσοτάκης.

Στην ίδια γραμμή ο Κουρτάκης γράφει: «Πάντως ουδείς πρέπει να παραβλέπει την διαχρονική σχέση του Καραμανλή με τον Ρωσικό παράγοντα. Και σίγουρα δεν τον παραβλέπουν εκείνοι που γνωρίζουν. Τα υπόλοιπα είναι για να περνά ο καιρός με μαντινάδες και παϊδάκια. Και για να συντηρείται και ο Τσιπροκαραμανλισμός #καραμανλη».