Άκου Μητσοτάκη, ανθρωπάκο!

"Είσαι, δυστυχώς, ο αυτοφωράκιας των νταβατζήδων που διαφεντεύουν τη χώρα. Και γι’ αυτό σε λυπάμαι"

5424941

Έμαθα ότι ήρθες στο νοσοκομείο “Σωτηρία” που νοσηλεύομαι με covid -19 εδώ και 9 μέρες. Και έδωσες πάλι τις ίδιες υποσχέσεις στους εξουθενωμένους γιατρούς και νοσηλευτές περί ενίσχυσης του ΕΣΥ. Υποσχέσεις σ’ αυτούς που δεν μπορούν να πάνε τριήμερα διακοπών όπως εσύ στα βουνά της Ηπείρου και να βγάζουν χαζοχαρούμενες σέλφι.

Άκου Μητσοτάκη. Ήρθες σε δημόσιο νοσοκομείο και μίλησες και πάλι για τον ιδιωτικό τομέα της υγείας. Ούτε τα προσχήματα δεν μπορείς να κρατήσεις. Ψεύδεσαι συνειδητά όταν λές:

“Ταυτόχρονα, έχουμε φροντίσει να ενισχύσουμε κι άλλο την άμυνα του συστήματος υγείας, ειδικά εδώ στην Αττική, επιστρατεύοντας και όλες τις δυνάμεις του ιδιωτικού τομέα. … ο ιδιωτικός τομέας όποτε χρειάστηκε, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο συμμετείχε και συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια”.

Ψεύδεσαι όπως πριν λίγες μέρες στην Βουλή όταν ήξερες την έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα περί διασωληνώσεων εκτός ΜΕΘ και την άδικη απώλεια των συμπολιτών σου, και κούναγες αλαζονικά το δάκτυλο!!! Ανθρωπάκο!!!

Άκου Μητσοτάκη. Δε σε ξέρω προσωπικά. Μαθαίνω 2,5 χρόνια την πολιτική σου και τις επιπτώσεις που έχει στην πλειονότητα των συμπολιτών μου οι οποίοι εξαρτώνται από τον μισθό τους, την σύνταξή τους, την παραγωγή τους, την εργασία τους, το μεροκάματό τους. Η δική τους η ανασφάλεια είναι για την καθημερινή τους επιβίωση. Η δική σου είναι συνδεδεμένη με το σύστημα που σε κρατάει δέσμιο των συμφερόντων του. Είσαι, δυστυχώς, ο αυτοφωράκιας των νταβατζήδων που διαφεντεύουν τη χώρα. Και γι’ αυτό σε λυπάμαι. Και περιμένω να απολαύσω τη θεαματική πτώση σου, όταν οι πάτρωνές σου σε πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα, όταν θα έχουν αρπάξει ότι μπορέσουν από τα δημόσια ταμεία. Δε λέω ότι θα σε αφήσουν παραπονούμενο από το μεγάλο φαγοπότι.

Τι στο διάλο, τόσα δις ευρώ απευθείας αναθέσεις έκανες με την Μαξίμου Α.Ε.. Θα φύγεις πλουσιότερος, με περισσότερα σπίτια ίσως, με περισσότερους χορηγούς για τις υπηρεσί-ες που τους προσφέρεις, αλλά…. Αλλά θα σε συνοδεύει η ρετσινιά της ρεμούλας και της διαπλοκής ως έναν από τους χειρότερους πρωθυπουργούς που εξέλεξαν αμνήμονες και εκμαυλισμένοι ψηφοφόροι. Τουλάχιστον θα είσαι άξιος συνεχιστής της οικογενειακής σου παράδοσης και της πολύχρονης “προσφοράς” της στην κατρακύλα του τόπου. Και πού’σαι Κυριάκο, η μιντιακή και επικοινωνιακή σου ασυλία έχει ημερομηνία λήξης, όσους σφουγγοκωλάριους πρόθυμους κι αν έχεις στο Μαξίμου για να σε προστατεύουν και να σε λιβανίζουν, αργά η γρήγορα το “σκατό” και η αποφορά θα πνίξουν το δημόσιο χώρο. Και τότε…

Άκου Μητσοτάκη. Είπες εδώ στο νοσοκομείο “Σωτηρία” ότι χορηγούνται μονοκλωνικά τα οποία χαρακτήρισες “αποτελεσματικά”. Μόνο που η επιστημονική επιτροπή που συγκρότησε το Υπουργείο σου, έκρινε στην περίπτωσή μου (με μυελοϋοερπαλστικό αυτοάνοσο και ανοσοκαταστολή) και με τις προϋποθέσεις χορήγησης του σχετικού πρωτοκόλλου, ότι “δεν εγκρίνεται”. Ελπίζω να μην είμαι μια από τις αστοχίες για τις οποίες μίλησες στο τελευταίο σου μήνυμα. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί όπως σου είπα θέλω να απολαύσω την θεαματική σου πτώση από τον άμβωνα που σε έχουν βάλει να κάθεσαι, μοιραίος και άβουλος αντάμα.

ΥΓ: Μια παράκληση έχω για σένα Κυριάκο. Άφησε στον πόνο τους τις 21.000 οικογένειες που έχασαν τους δικους τους ανθρώπους και βοήθα λίγο εκείνο το παιδί σου να απαλλαγεί από το άγχος της καραντίνας. Διότι σπάραξε η καρδιά μου όταν διάβασα την ανάρτησή του:

«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη. Έχουμε μέρες μπροστά μας, προχωράμε πιστοί στο πλάνο μας. Είτε μέχρι να κερδίσουμε, είτε μέχρι να λήξει η καραντίνα».

Αγία Οικογένεια!!! Φτύνετε αίμα για μια νίκη!!! Άξιοι, άξιοι…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Βίντεο–ντοκουμέντο κατέγραψε τη δράση των διαρρηκτών στα βόρεια προάστια – Κλωτσούν μέχρι να σπάσουν την πόρτα

433589017 703248218462576 2760550193709265598 n

Βίντεο–ντοκουμέντο κατέγραψε τη δράση των διαρρηκτών στα βόρεια προάστια – Κλωτσούν μέχρι να σπάσουν την πόρτα

Bίντεο ντοκουμέντο με τη σπείρα που ξάφριζε σπίτια σε Εκάλη και Νέα Ερυθραία - Αίσθηση…

Έλενα Ακρίτα: Ξεμπρόστιασε τα γέλια Βορίδη και Μιχαηλίδου στη Βουλή – «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι» (εικόνα)

Ακρίτα 1

Έλενα Ακρίτα: Ξεμπρόστιασε τα γέλια Βορίδη και Μιχαηλίδου στη Βουλή – «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι» (εικόνα)

Την ώρα που συζητούσαν για τους 57 νεκρούς των Τεμπών, ο Βορίδης με τη Μιχαηλίδου…

Αρπάχτηκαν on air Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη, η δική μου είναι άλλη» (video)

Καταγραφή 13

Αρπάχτηκαν on air Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη, η δική μου είναι άλλη» (video)

Για τη βουλευτική ασυλία και τη δικαιοσύνη στην περίπτωση του Αχιλλέα Καραμανλή αρπάχτηκαν η Ράνια…

Τέμπη: Λαϊκισμός Σκέρτσου – Εμφανίσθηκε με φωτογραφία του αδικοχαμένου του αδερφού

akis skertsos

Τέμπη: Λαϊκισμός Σκέρτσου – Εμφανίσθηκε με φωτογραφία του αδικοχαμένου του αδερφού

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει συμπάθειες και συμπόνοια, ο γαλάζιος Υπουργός σύγκρινε την πρόβλημα…

Πύρρος Δήμας: Ξεσήκωσε το Twitter αλλά όχι για κάποιο μετάλλιο – Τα σχόλια για τους φράχτες που έφεραν αντιδράσεις

Πύρρος Δήμας

Πύρρος Δήμας: Ξεσήκωσε το Twitter αλλά όχι για κάποιο μετάλλιο – Τα σχόλια για τους φράχτες που έφεραν αντιδράσεις

Μια φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μια υποψηφιότητα και δυο αναρτήσεις για τον φράχτη στον…