Ακόμη και παρουσιαστές του ΣΚΑΪ γέλασαν στον "αέρα" με τον Πορτοσάλτε για την κωλοτούμπα του (video)

Ο λαός μας λέει σοφά «δείξε τον φίλο σου, να σου ποιος είσαι». Ο Άρης Πορτοσάλτε λοιπόν έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει αυτή την παροιμία, αφού ως καλός φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη, εξελίσσεται σε μάστερ της κωλοτούμπας.

NewsRoom 26/04/2018 | 18:39

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ, έχει εδώ και χρόνια δηλώσει και μάλιστα ουκ ολίγες φορές με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο τη θέση του για τις ιδιωτικοποιήσεις. Και ως φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπέρ αυτών. Με μια προϋπόθεση όμως: να μην τις προωθεί η σημερινή κυβέρνηση αλλά κάποια άλλη όπως εκείνη του Αντώνη Σαμαρά για παράδειγμα. 

Ο Πορτοσάλτε, φιλοξενούμενος σήμερα στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» άρχισε να ρητορεύει κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων την οποία ψήφισε χθες η Βουλή. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να κατηγορήσει του συναδέλφους του (τους υφισταμένους του δηλαδή) ότι πηγαίνουν σε διαφημίσεις γιατί δεν τους συμφέρει το θέμα της συζήτησης. 

Εύλογα κι εκείνοι αντέδρασαν και αντέτειναν στον Άρη Πορτοσάλτε ότι εκείνος είναι που άλλα έλεγε και άλλα λέει. Τότε ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ είπε το καλύτερο: ότι παραμένει υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων αλλά είναι κατά του ξεπουλήματος. Αφού ακούσαμε κι αυτό από τον Άρη Πορτοσάλτε, τα περιμένουμε όλα...

No video provider was found to handle the given URL. See the documentation for more information.