Newsroom

Newsroom

Ακόμα και στον ΣΚΑΪ τρολάρουν τον Κικίλια που φοράει μάσκα όταν είναι μόνος του

«Τη μάσκα ενώ γνωρίζουμε ότι είστε μόνος στο γραφείο γιατί τη φοράτε;»

5212835

Την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου που είχαμε όλοι στο μυαλό μας, βρήκε το θάρρος να κάνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Χρήστος Κούτρας στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια: γιατί φοράει μάσκα αφού είναι μόνος του στον χώρο;

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΙ και πριν ξεκινήσει η συνέντευξη να μπαίνει στην ουσία των πραγμάτων, ο Χρήστος Κούτρας ρώτησε, διατηρώντας σοβαρό στυλ, αλλά με την υποψία ενός χαμόγελου: «Να ρωτήσω τώρα κάτι πριν μπούμε στα σοβαρά; Τη μάσκα ενώ γνωρίζουμε ότι είστε μόνος στο γραφείο γιατί τη φοράτε;»

Πάντως ο Βασίλης Κικίλιας δε φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την ερώτηση, προφανώς έχοντας γίνει αποδέκτης της και στο παρελθόν και υποστήριξε ότι τη φοράει ακόμη και όταν είναι μόνος του για… παραδειγματισμό

«Καλή ερώτηση, τη μάσκα τη φορούσα και το καλοκαίρι αν το θυμάστε, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και σε όλες τις εμφανίσεις μου, επειδή θέλω να τονίσω και να συμβολίσω ως υπουργός Υγείας την προσπάθεια αυτή η οποία είναι ακόμα εδώ για όλους τους Έλληνες», απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας.

Η αλήθεια είναι ότι με τον κορονοϊό ποτέ δεν μπορείς να είσαι υπερβολικά προσεκτικός και το να δίνουν οι πολιτικοί το καλό παράδειγμα είναι πάντα σημαντικό. Βέβαια, το παράδειγμα που έδωσαν στελέχη της κυβέρνησης με τη χρήση μάσκας (πρωθυπουργός στην Πάρνηθα, «ντου» κυβερνητικών στελεχών στις πρώτες παρτίδες των εμβολίων, κλπ.)

Πάντως, μετά και το παράδειγμα του Βασίλη Κικίλια, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι πολλές ειρωνίες που δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος όταν ήδη από τον Οκτώβριο αναρτούσε φωτογραφία με τον ίδιο να φορά μάσκα ακόμη και μέσα στο σπίτι, τελικά τον αδίκησαν. Και αυτός προφανώς το μόνο που έκανε ήταν «να τονίζει και να συμβολίζει την προσπάθεια αυτή η οποία είναι ακόμα εδώ για όλους τους Έλληνες». Και το έκανε πρώτος, πριν το κάνει ο υπουργός. Ένα καθυστερημένο μπράβο λοιπόν (και χρόνια πολλά λόγω ημέρας!) στον Γιάννη Λοβέρδο.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…