Ακόμα και ο Πορτοσάλτε ξεγύμνωσε την Νέα Δημοκρατία: «Βάση των δημοσκοπήσεων μπορεί να λαμβάνονται μέτρα» (video)

Κυνική ομολογία Πορτοσάλτε τι οι αποφάσεις που λαμβάνει η κυβέρνηση δεν είναι με γνώμονα την πορεία της πανδημίας, τα κρούσματα και τους νεκρούς αλλά με βάση τις… ψήφους.

Aris Portosalte 2

Ακόμα και ο Άρης Πορτοσάλτε παραδέχθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι τα μέτρα που έλαβε η Νέα Δημοκρατία για τον περιορισμό των κρουσμάτων δεν σχετίζονται με ιατρικά δεδομένα αλλά με το εκλογικό της κοινό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος με μια κυνική ομολογία αποκάλυψε ότι οι αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση βάζοντας στο επίκεντρο μόνο τους ανεμβολίαστους, δεν σχετίζονται με την εξέλιξη της πανδημίας, αλλά με τις.. ψήφους.

Έτσι, πριν πάρει τον λόγο ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε ένα μικρό σχόλιο προκειμένου να δικαιολογήσει την απόφαση της κυβέρνησης να εξαιρέσει την Εκκλησία από τα νέα μέτρα, λέγοντας ότι: «Είναι το κοινό της οι πιστοί. Δε θέλει να δυσαρεστήσει το κοινό της».

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Άρης Πορτοσάλτε και αφού έδωσε με ειρωνεία τα εύσημα στην Κουμουνδούρου για τα αντανακλαστικά αντίδρασης πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, σημειώνοντας πως: « «Βρήκε την ευκαιρία να στριμώξει τον Μητσοτάκη», σημείωσε στη συνέχεια πως: «Βέβαια αυτό θα φανεί στις επόμενες δημοσκοπήσεις».

Τότε η Μαρία Αναστασοπούλου του υπενθύμισε πως τα μέτρα δεν λαμβάνονται βάση των δημοσκοπήσεων και τι λέει ο κόσμος. Αλλά ο Πορτοσάλτε είχε άλλη άποψη… «Μπορεί και να λαμβάνονται. Μπορεί» είπε με ωμότητα σαν να γνώριζε κάτι παραπάνω…

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…