Ακόμα και ο Πλεύρης δικαιώνει το Documento για τα 3 εκατ. ευρώ

Παραδέχτηκε πως τα περιβόητα 3 εκατομμύρια της CCC δεν έχουν ουδεμία σχέση με την κωμικοτραγική υπόθεση που διερευνά η προανακριτική εναντίον του Νίκου Παππά

NewsRoom 28/05/2021 | 16:51

Ακόμα και ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης δικαίωσε το Documento και τον Κώστα Βαξεβάνη αφού παραδέχτηκε πως τα περιβόητα 3 εκατομμύρια της CCC δεν έχουν ουδεμία σχέση με την κωμικοτραγική υπόθεση που διερευνά η προανακριτική εναντίον του Νίκου Παππά.

«Για να μην αδικήσω τον κ. Βαξεβάνη, ο κ. Καλογρίτσας είπε στην κατάθεσή του ότι δεν είναι τα ίδια 3 εκατομμύρια που ήταν και αντικείμενο της έρευνάς μας. Έχει δώσει 2.900.000 εκατομμύρια δικά του και προς αυτό πήρε πίσω τα 3 εκατομμύρια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο MEGA.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το εν λόγω ποσό μετά την αποδέσμευση του από το Δημόσιο οδηγήθηκε στην εταιρία του γιου του. Ως εκ τούτου, ο εργολάβος έχει καταρρίψει τους ψευδείς ισχυρισμούς της ΝΔ περί δημιουργίας του Documento με τα λεφτά των Χούρι.

Πηγή: documentonews.gr