Newsroom

Newsroom

Ακης: "Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και το ρόλο που έπαιξαν όλοι"

Προειδοποιητικές βολές κατά συγκεκριμένων προσώπων ρίχνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε συνέντευξή του μέσα από τη φυλακή στην εφημερίδα «Καθημερινή». Όπως…

Προειδοποιητικές βολές κατά συγκεκριμένων προσώπων ρίχνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε συνέντευξή του μέσα από τη φυλακή στην εφημερίδα «Καθημερινή». Όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός «γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και τον ρόλο που έπαιξαν όλοι» και δηλώνει πως υπάρχει σκευωρία εις βάρος του και πολιτικές σκοπιμότητες, με στόχο να σωθούν οι άλλοι.

Μάλιστα ο κ. Τσοχατζόπουλος υποστηρίζει ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του ενώπιον του φυσικού του δικαστή και απαντά στις αποκαλύψεις του άλλοτε στενού του συνεργάτη Νίκου Ζήγρα, κάνοντας λόγο για «συνειδητή επιλογή να δώσει κάτι για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης».

«Μένω σταθερά στη γραμμή ‘όλα τα φως’, ο καθένας με τις ευθύνες του και όλοι μαζί άμεσα στο φυσικό δικαστή», τονίζει χαρακτηριστικά.

Δεν παραλείπει βέβαια να αναφερθεί και στο στενό του συνεργάτη Γιάννη Σμπώκο στο πολύτιμο για τις ανακριτικές αρχές αρχείο του, τις πολυσυζητημένες χειρόγραφες σημειώσεις του, τις εταιρείες – πλυντήρια του πολιτικού χρήματος, τις πανάκριβες αγορές ακίνητων και τη συνεχιζόμενη προφυλάκιση της συζύγου του.