Ο συρμός του ΗΣΑΠ με κατεύθυνση προς Πειραιά παρουσίασε βλάβη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.
Ο κόσμος αποβιβάστηκε στην πλατφόρμα έπειτα από σχετική καθοδήγηση, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που έντρομοι παρατήρησαν καπνούς να βγαίνουν από τα βαγόνια του τρένου.
Το περιστατικό συνέβη στις 17:33, με την ΣΤΑΣΥ να αποδίδει την έντονη μυρωδιά πιθανότατα στο φρενάρισμα του συρμού, ενώ από την εταιρεία δεν επιβεβαιώνεται η έκκληση καπνού. Ο συρμός, που είχε κατεύθυνση προς Πειραιά εκκενώθηκε από τους επιβάτες και οδηγήθηκε στο αμαξοστάσιο για έλεγχο.
Σε νεότερη ανακοίνωσή της, η ΣΤΑΣΥ αναφέρει πως από τον τεχνικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο συρμό δεν προέκυψε τεχνική βλάβη. Κατά τον έλεγχο όμως, εντοπίστηκε προσκολλημένη στον κινητήρα, στο κάτω μέρος του συρμού, πλαστική σακούλα, που πιθανότατα εγκλωβίστηκε στο σημείο κατά την κίνηση του συρμού στο επίγειο τμήμα, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.
Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια