"Άκαρπη" η πρώτη επαφή του Ολυμπιακού με Παπανικολάου

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός προχώρησε σήμερα σε ραντεβού με τον Κώστα Παπανικολάου

5b3b63a41dc52458138b45e3

Η πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών δεν κατέληξε σε συμφωνία στο οικονομικό, με αποτέλεσμα, τουλάχιστον για την ώρα, το μέλλον του Παπανικολάου στον Πειραιά να είναι επισφαλές. Η πρόταση που του έγινε αφορά συμβόλαιο για 2+1 χρόνια που αγγίζει συνολικά τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση, αυτή τη φορά πιθανότατα παρουσία του παίκτη, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή». Την φετινή σεζόν, ο «Παπ» αμειβόταν με 750 χιλιάδες ευρώ ετησίως και από τη στιγμή που είναι στην καλύτερη ηλικία αξιώνει περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα από ΜΜΕ στις ΗΠΑ, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ (μία εξ’ αυτών είναι οι Νικς) και δεν αποκλείεται ο παίκτης να εξετάσει την προοπτική σε περίπτωση που δεν τα βρει με τον Ολυμπιακό.

Στις 18:00 το απόγευμα, σειρά θα πάρουν οι συνομιλίες με την πλευρά του Ιωάννη Παπαπέτρου, τον οποίο θα εκπροσωπήσει στο ραντεβού ο ατζέντης του, Νίκος Λώτσος. 

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…