Αίτημα αναγνώστη μας:"Να αποκλειστούν τώρα όλες οι ισραηλινές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις"

Του Θεόδωρου Βήχου

gaza 31

Του Θεόδωρου Βήχου

Όλοι μας γίναμε φέτος ακροατές των μηνυμάτων τις FIFA από τα γήπεδα της Βραζιλίας , για τον ποδοσφαιρικό θεσμό του Μουντιάλ . Η FIFA  καθώς και η FIBA και η IAAF σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις , μικρές ή μεγάλες , στέλνει μήνυμα στους φιλάθλους για την καταπολέμηση του ρατσισμού ,ειρήνη στον κόσμο , ισότητα και εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων.  Ένας αγώνας που δεν μπορεί να περιοριστεί στα στενά όρια των αθλητικών γηπέδων . Έχουμε δει πάρα πολλές φορές τις διοργανώτριες αρχές όλων των αθλημάτων, να τιμωρούν ανάρμοστες συμπεριφορές αθλητών και φιλάθλων , με αποκλεισμούς , χρηματικά πρόστιμα και αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους.  Υπακούοντας στο θέλημα των διοργανωτικών αρχών και βοηθώντας το έργο τους .

Ζητάμε , αποκλεισμό όλων των ομάδων του Ισραήλ , σε όλα τα αθλήματα , από τα Ευρωπαϊκά γήπεδα . Ζητάμε την απομάκρυνση όλων των Ισραηλινών οπαδών από όλα τα γήπεδα της Ευρώπης . Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός . Ομάδες και οπαδοί προερχόμενοι από χώρες , που κομμάτι του πολιτισμού τους είναι η αιματοχυσία εγκύων  , ΔΕΝ χωράνε στην αθλητική οικογένεια της Ευρώπης .Ομάδες και οπαδοί προερχόμενοι από χώρες , που βομβαρδίζουν μικρά παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο στην παραλία , ΔΕΝ χωράνε στην αθλητική οικογένεια της Ευρώπης .·Ομάδες και οπαδοί προερχόμενοι από χώρες , που πυροβολούν μπροστά στην κάμερα αμάχους πολίτες , ΔΕΝ χωράνε στην αθλητική οικογένεια της Ευρώπης . Ομάδες και οπαδοί  προερχόμενοι από χώρες , που οι πολίτες καθισμένοι αναπαυτικά πανηγυρίζουν με την ρίψη ρουκετών σε κατοικημένες περιοχές , ΔΕΝ χωράνε στην αθλητική οικογένεια της Ευρώπης .Ομάδες και οπαδοί προερχόμενοι από χώρες , που η  πολιτική της ηγεσία διατάζει σε γενοκτονία μιας άλλης χώρας , ΔΕΝ χωράει στην αθλητική οικογένεια της Ευρώπης .

Αν οι διοργανώτριες αρχές δεν αποκλείσουν τις ομάδες του Ισραήλ από όλα τα αθλητικά δρώμενα της Ευρώπης , το χρέος έχουν οι φίλαθλοι να διαμαρτυρηθούν . Να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά και από το ίδιο βήμα που μας καλούν με τα μηνύματα ειρήνης οι διοργανώτριες . Kανένα δικαστήριο δεν θα τους δικάσει , κανένα ψήφισμα δεν τους σταματά , κανένας πολιτικός δεν αντιδρά με πυγμή . ευθύνη και χρέος έχουμε εμείς  . προς όλους τους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων. Φτιάξτε πανό και κρεμαστέ τα στο γήπεδο. Βγάλτε φωτογραφίες και μοιράστε τις στο facebook και γενικά στο διαδίκτυο .
Στους αγώνες που δίνουν οι ομάδες σας φτιάξτε κόκκινες κάρτες που να γράφουν RED CARD TO ISRAEL , ΒΓΑΖΩ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ,και μοιράστε σε όλη την κερκίδα Είμαι σίγουρος ότι  θα σκεφτείτε και άλλα πιο έξυπνα . εμείς , από τα γήπεδα θα σταματήσουμε την αιματοχυσία .

·Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε είναι ότι ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ Η ΩΜΗ ΒΙΑ . Πρέπει να γνωρίζει η FIFA και όλες η διοργανώτριες αρχές ότι εκτός από κέρδη , έχουν και υποχρεώσεις . ΒΓΑΖΩ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. Ομοίως  και για τους ίδιους λόγους πρέπει να αποκλειστεί το Ισραήλ και από την μουσική διοργάνωση της Eurovision. Καλή αθλητική σεζόν στην ομάδα μας . Καλή τύχη στις ζωές μας .

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…