Αισχρός και σεξιστής ο Λεβέντης: "Ο Τσίπρας έβγαλε την γυναίκα του στο κλαρί" (video)

Άλλο ένα παραλήρημα του Βασίλη Λεβέντη προστίθεται στο πολιτικό του παλμαρέ. Μέχρι χθες, η κοινή γνώμη είχε αποκτήσει την εντύπωση πως πρόκειται απλά για έναν πολιτικάντη παλαιάς κοπής με αποτυχημένες τάσεις διορατικότητας που είχε βάλει σκοπό της ζωής του να προσδώσει καφενειακή διάσταση στα κοινοβουλευτικά δρώμενα. Από σήμερα, εκτός από γραφικός δημοσιολόγος μπορεί να χαρακτηρίζεται και σεξιστής.

574599881dc5247c2c8b4679

«Όταν φτάνει

ένας πρωθυπουργός να βγάζει τη γυναίκα του στο κλαρί, γιατί κλαρί είναι αυτό…», ήταν η αισχρή ατάκα το πρωί στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού. «Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί του πρωθυπουργού» εκτίμησε και πρόσθεσε πως «όταν βγαίνει και λέει ότι ο Τσίπρας δεν είναι απατεώνας, είναι σαν να ομολογεί ότι όλη η Ελλάδα τον λέει ψεύτη και απατεώνα. Η συνέντευξη αποδεικνύει την ανασφάλεια του πρωθυπουργού, που νιώθει το τέλος του».

Στο παραλήρημα σεξισμού του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, το μόνο που ψέλλισε ήταν αρχικά πως και ο ίδιος ο Βασίλης Λεβέντης συμβουλεύεται τη γυναίκα του, ενώ στη συνέχεια έγινε πιο…. επικριτικός, λέγοντας «είναι λίγο βαριά η έκφραση». «Κλαρί είναι για εμένα… Αν ακούσω εγώ ότι η γυναίκα μου έδωσε πολιτική συνέντευξη… Άλλο να δώσει μια συνέντευξη και να πει: “φεύγει το πρωί, του φτιάχνω φαΐ”… Αυτά δικαιούται να τα πει μια γυναίκα!», ήταν η μισογύνικη απάντηση του Λεβέντη, ο οποίος ξεκαθάρισε την άποψή του για τα όρια της κοινωνικοπολιτικής δράσης των γυναικών, οι οποίες για το μόνο που δικαιούνται να τοποθετούνται δημόσια είναι τι ώρα φεύγει ο σύζυγός τους από το σπίτι και τι φαΐ του φτιάχνουν. 

Δείτε το βίντεο:


Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

limeniko skafos 6

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα…