Αισιοδοξία στο Μega μετά τη συνάντηση με το Γιάννη Βαρδινογιάννη

Ο μεγαλομέτοχος του Μega Γιάννης Βαρδινογιάννης ενημέρωσε σήμερα τους εργαζόμενους ότι υπάρχει προφορική συμφωνία των μεγαλομετόχων του καναλιού με τις τέσσερις τράπεζες και αναμένεται η έγκριση της από τα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών.

5a1dbc4e1dc524c6628b45aa

Η συμφωνία χαρακτηρίζεται ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές και οι τράπεζες είναι πλήρως καλυμμένες, καθώς οι μέτοχοι δέχθηκαν τα αιτήματά τους προκειμένου να επαναλειτουργήσει το κανάλι.

Ενδεικτικό του σημερινού καλού κλίματος μετά την εμπλοκή της προηγούμενης εβδομάδας είναι το γεγονός ότι στη σημερινή συνάντηση των μετόχων με τους τραπεζίτες, όλοι οι αντιπρόσωποι των τραπεζών έδωσαν το «ΟΚ» για την προφορική συμφωνία.

Όσο για το θέμα της μισθοδοσίας ο κ. Βαρδινογιάννης τόνισε πως υπάρχει θετική διάθεση από τους μετόχους για την καταβολή του Δώρου των Χριστουγέννων αλλά για την καταβολή ενός επιπλέον μισθού.

Δεδομένου πάντως του γεγονότος ότι έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες, οι ημερομηνίες είναι πιεστικές και οι τράπεζες θα πρέπει να δράσουν άμεσα.

Για αύριο το μεσημέρι στη 1.30 έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση των εργαζομένων στο Mega τόσο για να ενημερωθούν ως προς τις εξελίξεις όσο και για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και το μπλοκάρισμα των διαφημιστικών μηνυμάτων.

Reuters: Σκέψεις της Ουκρανίας για πρόσκληση της Ρωσίας σε μια ειρηνευτική σύνοδο κορυφής

oukrania 51

Reuters: Σκέψεις της Ουκρανίας για πρόσκληση της Ρωσίας σε μια ειρηνευτική σύνοδο κορυφής

Η Ουκρανία εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσκλησης της Ρωσίας σε ειρηνευτική σύνοδο κορυφής στην Ελβετία