Newsroom

Newsroom

Αίσιο τέλος στην ομηρία στην Κομοτηνή

Αίσιο τέλος είχε τελικά η ομηρία σε εργοστάσιο πλαστικών στην Κομοτηνή ύστερα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου 11 ώρες. Ο…

komotini

Αίσιο τέλος είχε τελικά η ομηρία σε εργοστάσιο πλαστικών στην Κομοτηνή ύστερα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου 11 ώρες. Ο 52χρονος παραδόθηκε στις αρχές και οι δύο όμηροι απελευθερώθηκαν σώοι.

Ο δράστης, εισέβαλε χθες στη μία μετά το μεσημέρι στην εταιρεία Helesi Α.Ε. στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε τον 51χρονο διευθύνοντα σύμβουλο και ιδιοκτήτη της εταιρείας, Αθανάσιο Ανδριανόπουλο και τον 30χρονο υπάλληλο της εταιρείας Εμίλ Ίλεν Μαρίνοβ, βουλγαρικής υπηκοότητας.

Ο δράστης είχε απολυθεί στις 31 Αυγούστου του 2011 και η εν λόγω απόλυση, σύμφωνα με την εταιρεία, έγινε επειδή «επί μακρόν επεδείκνυε ασταθή ανάρμοστη και παραβατική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας».

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του www.koutipandoras.gr, η περίπτωση του συγκεκριμένου υπαλλήλου δεν είναι και η μοναδική. Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου φέρεται να έχει απλήρωτους και άλλους εργαζομένους του εργοστασίου στην Αθήνα εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Η επίσημη δικαιολογία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, είναι ότι από τη στιγμή που δεν καταβάλουν τα χρωστούμενα στην επιχείρησή του οι δήμοι δεν πληρώνει και ο ίδιος.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…