Αίσιο τέλος με οικογενειακό θρίλερ στη Νέα Μηχανιώνα όπου "μήλον της έριδος" ήταν ένα νεογέννητο βρέφος

Αίσιο τέλος δόθηκε σε οικογενειακό θρίλερ στην Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Όλα ξεκίνησαν όταν πριν περίπου 3 ημέρες ένας 45χρονος τοξικομανής,…

astynomia 3 7 0

Αίσιο τέλος δόθηκε σε οικογενειακό θρίλερ στην Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Όλα ξεκίνησαν όταν πριν περίπου 3 ημέρες ένας 45χρονος τοξικομανής, σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr, μάλωσε και έδιωξε από το σπίτι του την σύζυγό του και μητέρα του μόλις 31 ημερών βρέφους τους. Η γυναίκα ζήτησε και έλαβε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας προσωρινή απόφαση παράδοσης της επιμέλειας του μωρού σε εκείνη και σήμερα παρουσία αστυνομικών πήγε να του επιδώσει την απόφαση και να πάρει πίσω το παιδί της.

Στο σπίτι μέσα βρισκόταν ο 45χρονος με το βρέφος και την μητέρα του και γιαγιά του παιδιού και δεν δεχόταν να ανοίξει την πόρτα και να συμμορφωθεί με την απόφαση. Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς που άνοιξε την πόρτα και μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί, ενώ κατόπιν διαπραγματεύσεων ο 45χρονος παρέδωσε το βρέφος και συμμορφώθηκε εντέλει με την δικαστική απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δεν υπήρξε όπως κυκλοφόρησε αρχικά από ορισμένους ιστότοπους απειλή σε βάρος του παιδιού από το πατέρα του.