Newsroom

Newsroom

Αισχρή συμπεριφορά θαυμαστών του MadClip: Κατέστρεψαν τάφους στο νεκροταφείο (σοκαριστικές εικόνες)

Τι δηλώνει ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου για την αποκατάσταση των ζημιών

a 48 1

Οργή προκαλούν οι καταστροφές που προκάλεσαν θαυμαστές του MadClip σε παρακείμενους τάφους στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου.

Σε ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα sputniknews.gr καταγράφονται οι μακάβριες εικόνες που άφησαν πίσω τους οι θαυμαστές του MadClip που είχαν πάει στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου για την κηδεία του αμφιλεγόμενου νεαρού τράπερ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δύο τάφοι που βρίσκονται δίπλα στον τάφο του τράπερ έχουν σπάσει και είναι ολοκληρωτικά κατεστραμμένοι, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η καταστροφή έγινε την ημέρα της κηδείας του τραγουδιστή, αφού πλήθος κόσμου βρισκόταν μέσα και έξω από το κοιμητήριο.

Οι εικόνες που δημοσιοποιεί το Sputnik, είναι σοκαριστικές και αναδεικνύουν την απαράδεκτη συμπεριφορά και την έλλειψη κάθε σεβασμού από τους «θρηνούντες» τον νεαρό.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο, ένας οικογενειακός τάφος κοντά σε αυτόν του Mad Clip καταστράφηκε διότι κάποιοι νεαροί ανέβηκαν πάνω του. Όπως τονίζει, ο Δήμος θα αναλάβει την αποκατάσταση. Σημειώνει ωστόσο ότι «δεν ήταν όμως κάτι που έγινε ομαδικά ή εσκεμμένα. Ήταν ένα γεγονός το οποίο δημιουργήθηκε λόγω της μεγάλης κοσμοσυρροής και της στενότητας του κοιμητηρίου».

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τραπερ έχασε τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…