Newsroom

Newsroom

Άξιος εκπρόσωπος των καναλαρχών ο Ανδρέας Λοβέρδος

Για άλλη μια φορά ο πρώην υπουργός και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απέδειξε την προθυμία του στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών, παρά του δημόσιου συμφέροντος.

58060a451dc524f76b8b4645

Ακούγοντας τα όσα είπε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, για επίσπευση των διαδικασιών για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού για τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών από το ΕΣΡ, ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε στο Twitter: «Τολμά να εγκαλεί το ΕΣΡ για καθυστέρηση ο Ν.Παππάς; Δε χόρτασε χαστούκια από το ΣτΕ; Ήθελε να μας κάνει Β.Κορέα και μιλά;».

Δεν είναι όμως μόνο το τελευταίο σχόλιο του κ. Λοβέρδου, καθώς η στάση του στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια ΜΜΕ και κομμάτων καλλιέργησε την εικόνα του συνηγόρου των καναλαρχών. Ο κ. Λοβέρδος έδειχνε να διακατέχεται από το σύνδρομο άρνησης της πραγματικότητας και της αλήθειας ως προς τον «θαλασσοδανεισμό» του ΠΑΣΟΚ, με το κόμμα της αντιπολίτευσης να χρειάζεται αιώνες για να αποπληρώσει το δανεισμό του, αλλά τον ίδιο να μην εντοπίζει κάτι μεμπτό.

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ δεν κατανοούσε, επίσης, το περιβόητο τρίγωνο της διαπλοκής, όμως παράλληλα ακκιζόταν δημόσια με τον Θέμο Αναστασιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «σύντροφο», ενώ έπαιρνε ευθύτατα θέση υπέρ του Πρώτου Θέματος, ασχέτως αν το συγκεκριμένο Μέσο ισχυριζόταν με άφθονη φαντασία ότι εκβιάζεται

Τέλος, δύσκολο να ξεχάσει κανείς τη στιγμή που ο Λοβέρδος αναρωτιόταν μπροστά σε όλο το πανελλήνιο για τον Θέμη Αλαφούζο κατά την εξέτασή του στην Εξεταστική Επιτροπή για τα «θαλασσοδάνεια»: «Γιατί είναι εδώ;».

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

μιχαλης ρεππας

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

Το δικό του «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είπε ο Μιχάλης Ρέπας

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…