Το αίνιγμα ...Σαρίδης

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης είπε ναι στον Προϋπολογισμό και τα σενάρια για μεταγραφή του στο ΣΥΡΙΖΑ φούντωσαν. Όμως ο ίδιος είχε άλλη άποψη.

NewsRoom 18/12/2018 | 23:50

"Δεν αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ένταξής μου στον ΣΥΡΙΖΑ, θα καταψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών" είπε απόψε στους δημοσιογράφους.


"Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι χειροπιαστό παράδειγμα ανοίγματος προς το Κέντρο, η αποδοχή μιας πρότασης νόμου που βοηθάει τους συμπολίτες μας κι όχι οι μετεγγραφές οι οποίες γίνονται και συνοδεύονται αποκλειστικά από αλλαγή γνώμης και ούτε και το κλείσιμο, άνευ όρων, ενός ματιού", δήλωσε ο κ. Σαρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν έφευγε ο κ. Σαρίδης, η Ένωση Κεντρώων θα έμενε με τέσσερις βουλευτές (Λεβέντης, Γεωργιάδης, Μεγαλομύστακας, Καβαδέλας) και βάσει του Κανονισμού της Βουλής δεν μπορεί να λειτουργεί ως Κοινοβουλευτική Ομάδα, χάνοντας όλα τα προνόμια που είχε, δηλαδή ο κ. Λεβέντης δεν θα μπορεί να μιλά ως πολιτικός αρχηγός, η Ε.Κ. δεν θα δικαιούται αντιπρόεδρο Βουλής κ.α.